Recept voor Gezonde Komkommerrolletjes

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

komkommerrolletjes2Gemakkelijk recept om komkommer-rolletjes met kalkoen, kaas, pesto, spinazie en groenten te maken! Kan eenvoudig vegetarisch worden gemaakt door de kalkoen weg te laten.

Leuk om samen met je kinderen te maken en daarna samen op te smullen.

Dit recept is goed voor zo´n 18 rolletjes.

Ingrediënten

3 middelgrote komkommers (elk goed voor ongeveer 6 repen)
¼ kop basilicumpesto
6  Mozzarella plakken, gesneden in 1cm repen
180gram gerookte kalkoenfilet, versnipperd
1 paprika, in dunne plakjes
1/2 kopje spinazie
zout en peper

Bereiding

Snijd de komkommer in de lengte op een mandoline op ongeveer 2mm. Heb je geen mandoline, dan kun je ook een kaasschaaf of dunschiller gebruiken.

Leg de plakjes komkommer op perkament papier en dep ze droog met keukenpapier.

Verspreid 1 theelepel pesto over elke komkommer, vervolgens gelijkmatig kaas, kalkoen, paprika en spinazie verspreiden. Bestrooi met een beetje zout en zwarte peper.

Daarna rol je elke komkommer op en zet je de komkommer op het bord, de buitenkanten naar beneden. Voor een mooie presentatie kan je tandenstokers gebruiken! Serveer met extra pesto of saus naar keuze.

Opmerking

Je kan dit een dag van tevoren maken. Gewoon bewaren in een luchtdichte container in de koelkast.

Voel je vrij om te variëren met verschillende groenten of vleeswaren!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>