Recept: Quinoa als bijgerecht

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Quinoa is lichter dan rijst en maakt een geweldig bijgerecht. Misschien dat je even moet wennen aan de textuur, maar ik weet zeker dat je het smakelijk zult vinden! Serveer het warm, als bijgerecht, net als rijst. Of laat het afkoelen en serveer vervolgens als salade.

Onder de video zet ik links neer naar een aantal andere recepten met quinoa.

Ingrediënten

1 eetlepel boter
1 kop ongekookte quinoa
2 kop groentebouillon
2 theelepels knoflook
2 eetlepels peterselie
½ eetlepel tijm
¼ teelepel zout
1 kleine ui
Beetje verse citroensap (optioneel)

Bereiding

  1. Laat de boter smelten in een pan op het vuur. Voeg de quinoa toe en toast lichtbruin, onder af en toe roeren. Roer de bouillon er doorheen en breng het geheel aan de kook. Laat het vervolgens sudderen, afgedekt, voor 15 minuten of totdat de quinoa zacht is. 
  2. Doe vervolgens de quinoa in een schaal samen met knoflook, peterselie, tijm, zout en uit. Eventueel besprenkel je het geheel met wat citroensap. 

Zie hier de video voor de instructies (recept komt van Allrecipes)

Quinoa Taco Salade

Quinoa-Feta-Avocado Gerecht

Dieetrecept: Quinoa pannenkoekjes

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>