Recept: Ontbijt BananaSplit

Wat? Wie zou er nu een bananasplit als ontbijt eten? IJs bij het ontbijt? Wat als je gezond zou willen eten en op je lijn wilt letten.. zou jij dan een bananasplit veroberen bij het ontbijt?
Stel je voor al dat ijs, suiker… en zeker niet goed voor je kinderen. Nee, ik zou nooit voor een bananasplit als ontbijt kiezen…
TOT VANDAAG 🙂

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Bekijk dit recept maar en je snapt me. Zeker weten!

Ingrediënten

1 banaan
1/2 kopje Griekse Aardbeien Yoghurt
1/4 kopje bramen
1/4 kopje frambozen
1/2 kopje muesli
Klein beetje chocolate chips voor de garnering

Bereiding

bananasplit ontbijt2Plaats de yoghurt in de diepvries tot het stevig geworden is, maar niet compleet bevroren, net genoeg om er bolletjes van te scheppen.

Schep twee bolletjes yoghurt en leg elk bolletje in een aparte papieren vormpje. Zet terug in de vriezer.

Snijd twee bananen door de helft. Voeg de twee bolletjes bevroren yoghurt toe, met de bessen, muesli en chocolade chips.

Gelijk serveren en eten!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Ziet er lekker uit , ga ik zeker uit proberen ! en het past in onze planning !

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >