Recept: maïskolven met een Mexicaans tintje

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

We blijven deze week in Mexicaanse sferen 😉 en hebben wederom een lekker recept voor je met een Mexicaans tintje. Maïskolven smaken net even wat anders met het onderstaande recept, waar je 3 porties uit haalt. Neem ook een kijkje op de blog hier voor nog meer gezonde recepten en tips, zodat je in no-time je ideale gewicht behaalt.

INGREDIËNTEN

3 maïskolven
3 houten spiesjes
¼ kopje gesmolten boter
½ kopje mayo
2 kopjes geraspte Cotija-kaas
3 theelepels chilipoeder

BEREIDING

Kook de maïs ongeveer 5 minuten.
Duw een spies door het midden van elke kolf.
Bestrijk ze gelijkmatig met de gesmolten boter.
Spreid een beetje mayo over elke kolf.
Schep de Cotija-kaas over de kolven en zorg ervoor dat alle kanten bedekt worden.
Strooi een beetje chilipoeder over de kolven.
Eet smakelijk!

Je vindt hieronder een handige instructievideo waarmee je het recept stap voor stap kunt bereiden.

Ben je op zoek naar nog meer lekkere recepten die goed zijn voor de lijn? Houd de blog dan in de gaten, want er wordt elke dag een nieuw recept gepubliceerd. En als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief, dan ontvang je bovendien gratis 50 heerlijke dieetrecepten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>