Recept: Koolhydraatarme Oopsies

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ideale broodvervanger: de oopsies. Je kan ze gebruiken bij het ontbijt of bij de lunch. Je kan ze hartig maken, maar ook zoet.

Dit is het basisrecept. Wil je variëren? Voeg dan eens zaadjes toe voor extra smaak, kaneel als je dat lekker vindt of 3el amandelmeel voor extra stevigheid.

Ingrediënten

3 eieren
100 g roomkaas (type Philadelphia)
1 tl bakpoeder
beetje zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150°C.

Neem 2 kommen en splits daarin de eieren. Het eigeel in 1 kommetje, het eiwit in het andere.
Voeg een beetje zout bij het eiwit en klop het stijf. Je moet de kom ondersteboven kunnen houden, zonder dat er iets beweegt.

Voeg de roomkaas en het bakpoeder bij het eigeel en mix tot een luchtig geheel.

Spatel nu het eigeelmengsel onder het eiwit. Niet alles in 1 keer, maar beetje bij beetje. Wees voorzichtig dat de lucht er niet uitgaat.

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Nu kan je kiezen:oepsies wolkenbroodjes oopsies
óf maak je mooie ronde broodjes (zoals op foto) en dan maak je hoopjes met een lepel,
óf stort je het hele mengsel op de bakplaat en bak je 1 grote oopsie die je daarna in vierkantjes snijdt.

Plaats de bakplaat in de oven gedurende zo’n 25 minuten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Lijkt me echt ideaal. Ik lust geen kaas maar bijvoorbeeld wel monchou taart. Zou ik dat ook kunnen gebruiken? Ideaal om zo’n plaat te maken.

  • Ik zou het eens proberen hé Wilma. Zou moeten lukken, toch. groetjes, Katja

 • Hoeveel calorieën zitten er in?

 • Hallo ik heb vandaag de koekjes gebakken haver -yoghurt voor het ontbijt ! nu is mijn vraag hoe veel mag je er van gebruiken voor een ontbijt !

  • Eigenlijk zou ik dat vooral aan jou over willen laten. Niet omdat het niet uitmaakt, maar omdat je gewoon je “eigen gezonde verstand” moet gebruiken. Zonder je te willen offenderen…. ik weet namelijk zeker dat je dat kunt!
   Een hele fijne dag nog. Katja

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >