Overnight Haver Mix

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Deze kant-en-klare haver potten zijn zeer geschikt als ontbijt of als lunchpakket. De laatste tijd gebruik ik vaak groene smoothies voor het ontbijt en neem ik een pot met deze overnight havermix mee als snack voor op werk.

Het heeft net de juiste energie die ik nodig heb halverwege de ochtend. Er zit 12,5 gram eiwit in elk van deze potten indien gemaakt met amandelmelk en 18,5 gram indien gemaakt met sojamelk. overnight haver ontbijt

Ingrediënten

1/3 – 1/2 kopje havermout
1 theelepel chia zaden
1 eetlepel pindakaas
1/4 theelepel kaneel
1/8 theelepel vanille-extract
1/2 medium banaan, gehakt in zeer kleine blokjes
1/2 kop soja- of amandelmelk

Bereiding

In dezelfde volgorde als hierboven vermeld, doe je de ingrediënten in een kleine 250ml glazen pot.

Schud krachtig tot gecombineerd. Zorg ervoor dat ingrediënten goed met elkaar vermengd zijn na het schudden.

Zet in de koelkast voor een nacht en zo heb je de volgende ochtend een kant en klaar ontbijt!
Let op: je kan deze ingrediënten ook in een schaaltje doen en goed mengen, maar dat is gewoon niet zo leuk. 🙂

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>