Overgewicht Gevolgen: Ook Slanke Mensen Lopen Risico

Overgewicht Gevolgen: Ook Slanke Mensen Lopen Risico

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Recent onderzoek over overgewicht gevolgen heeft aangetoond dat een gen ervoor zorgt dat mensen minder lichaamsvet hebben, maar tegelijkertijd wel meer risico op ziektes die gerelateerd zijn aan overgewicht. Dit hebben een groep internationale onderzoekers waarvan er een aantal aan het Erasmus MC in Rotterdam verbonden zijn, ontdekt. Mensen met overgewicht hebben over het algemeen meer risico op hart- en vaatziektes en suikerziekte, omdat ze meer vet hebben rond de organen.

Uit dit onderzoek blijkt echter dat op het oog slanke mensen ook gevaarlijk vet kunnen hebben. Dus met andere woorden: al ben je nog zo mooi slank, je kunt nog steeds gevaarlijk vet hebben dat kan leiden tot ziektes die gerelateerd zijn aan overgewicht gevolgen. Het vet slaat zich bij de mensen met een variatie in het nieuw ontdekte gen minder op onder de huid, maar wel rond de organen waardoor de kans op bijvoorbeeld diabetes kan worden vergroot. Volgens een van de onderzoekers zou het ook kunnen dat dit omgekeerd werkt. Dus dat je de aanleg hebt om vet onder de huid te stapelen terwijl dit niet per definitie slecht voor de gezondheid hoeft te zijn.

De ontdekking van dit gen zou kunnen verklaren waarom sommige mensen met overgewicht geen diabetes ontwikkelen. Het onderzoek toonde ook aan dat het gen meer effect lijkt te hebben bij mannen dan bij vrouwen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de vetverdeling over het lichaam. Mannen hebben relatief minder onderhuids vet, maar meer buikvet.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>