Makkelijk Dieet Recept – Pijnboompitten met Geitenkaas en Paprikapoeder

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

 
Dit is een makkelijk recept dieet dat je op je gamma, beta en alfa dagen kunt gebruiken. Het is van origine een recept voor bij de borrel, maar je zou het ook als tussendoortje kunnen nemen. Je maakt ongeveer 25 balletjes met dit recept.

Ingrediënten

65 gram pijnboompitten

1 eetlepel milde paprikapoeder of cajunkruiden

200 gram zachte geitenkaas

2 eetlepels creme fraiche

snufje zwarte peper

 

Bereidingswijze

Neem een droge koekenpan en rooster daan de pijnboompitten goudbruin in.

Spreid ze daarna uit over een snijplank en laat ze afkoelen. Daarna grof hakken.

Strooi de paprikapoeder op een schoteltje.

Haal de korst van de geitenkaas, snij het in stukken. Doe de creme fraiche in een kom en meng de geitenkaas er met een vork doorheen.

Breng het geheel op smaak met zwarte peper. Meng de peper er goed doorheen en was daarna je handen.

Maak (of draai) van het geitenkaasmengsel balletjes, ongeveer zo groot als knikkers.

Rol de geitenkaasballetjes door de paprikapoeder of de pijnboompitten (of allebei, net zo je wil). Prik in elk balletje een cocktailprikker.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>