7 Tips voor Sneller & Makkelijker Koken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Met ons drukke, gehaaste leven wil gezond eten er nog wel eens bij in schieten. Wie heeft er nou nog zin om ’s avonds na het werk nog in de keuken te staan sloven op een maaltijd? Een afhaalmaaltijd van de Chinees of kant en klare schotel van de supermarkt is toch net zo snel, goedkoop en gezond? Mis – dit soort maaltijden zijn nou juist zo slecht voor de lijn en – op de lange termijn – ook je gezondheid! keuken en koken

Hieronder vind je 7 tips voor sneller en makkelijker koken.

7 Tips voor Sneller & Makkelijker Koken

  1. Back to basics:  kook door de week eenvoudige recepten zonder al te veel poeha. Vermijd gerechten die erg bewerkelijk zijn en die een lange bereidingstijd hebben.
  2. Leg een voorraadje van ingrediënten aan zodat je altijd bij de hand hebt wat je nodig hebt en zo gemakkelijk een gezonde maaltijd kunt koken.  Een aantal voorbeelden hiervan zijn diepvriesgroenten zoals broccoli en bloemkool, diverse soepgroenten, vis in de vriezer, garnalen en ga zo maar door.
  3. Verzamel recepten van maaltijden waarmee je in een handomdraai lekkere groenterijke maaltijden kunt maken. Kom je een lekker recept tegen op het internet of in een tijdschrift- druk het even af of knip het uit en bewaar het.
  4. Een gezonden en snelle manier van groenten bereiden is stomen. Je hebt vaak al diepvriesverpakkingen met groenten in zakjes die je zo in de magnetron kunt leggen. Diepvriesgroenten zijn overigens een prima alternatief voor verse groenten, zeker in de winter. Ze zijn vers geoogst, al schoongemaakt en dus zo klaar voor gebruik.
  5. Denk niet dat als je niet de tijd hebt om te koken op een avond dat een opwarmmaaltijd het enige alternatief is. Een boerenomelet of een lekker soepje met brood zijn dan altijd nog gezonder dan een opwarmmaaltijd en bovendien goedkoper.
  6. Maak grotere porties en vries de helft van de maaltijd in. Op die manier heb je wat achter de hand voor wanneer je laat thuis komt en echt niet meer wilt koken.
  7. Plan in het weekend wat je gedurende de week denk t te gaan eten en haal hiervoor de boodschappen in huis. Op die manier kom je minder in de verleiding ‘fout’ te eten omdat je van alles in huis hebt om een lekkere en gezonde maaltijd mee te maken.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>