Dieetrecept: Geroosterde Asperges uit de Oven

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Een van onze deelneemsters (Astrid, bedankt!) was zo vriendelijk ons een heerlijk recept toe te sturen die zij met name op de Beta en Alfa dagen van het Mentale Dieet Plan gebruikt. Zoals onze deelnemers weten zijn asperges super-vetverbrandende groenten die boordevol vezels zitten, dus goed voor je stofwisseling en je slanke lijn!

Geroosterde Asperges uit de Oven

Ingrediënten voor 4 personen

450 gram asperges (mogen ook groene asperges uit blik zijn, verkort de tijd in de oven tot ongeveer 10 minuten)

1 eetlepel virgin olijfolie

Zout naar smaak

Een ovenschaal

Bereiding

Verhit je oven voor op ongeveer 230 graden Celsius. Schil de asperges (tip voor gemakkelijk schillen: hou de steel vast en buig deze totdat het knapt) tot de verdikking. Leg de asperges vervolgens in een ovenschaal en sprenkel er de olijfolie overheen. Voeg naar smaak wat zout toe en zet de schaal middenin de oven. Rooster de asperges in 15 minuten goudbruin en dien ze daarna onmiddellijk op. Eet smakelijk!

Ga je het recept proberen? Heb je hier een lekkere variant op? Laat het ons weten! Vergeet niet dit artikel met je vrienden en familie te delen, en neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Dag Katja,

    Vind de recepten heeeel lekker. Maar wat zijn alfa, beta en gammadagen, aub. Uw antwoord tegemoetziende, alvast bedankt,
    Denise Cuypers

    • Hoi Denise, bedankt voor je berichtje. Het principe van de gamma, beta en alfa dagen vindt je terug in de boeken van het Mentale Dieet Plan. Mocht je ons programma niet volgen, dan hebben deze dagen verder geen betekenis voor je en kun je ze negeren. Wil je alsnog gaan beginnen? Dat kan! Je kunt het programma in de webshop van deze blog bestellen of via http://www.wegmetdiekilos.com Groetjes, Katja

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >