Koolhydraatarme Wentelteefjes

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik heb een tijdje geleden een recept geplaatst voor hartige wentelteefjes. Zie hier het recept. Deze zijn in goede aarde gevallen bij jullie.

Maar ik heb ook van velen de vraag gekregen of er een koolhydraatarme versie bestaat. Ik heb wat moeten zoeken en proberen, maar zoek en gij zult vinden… De kokosmeel zorgt voor een heerlijke extra smaak, deze heeft me echt verrast!

Zie hier het recept, de moeite waard om uit te proberen!

Ingrediënten

 • 35 g kokosmeel
 • 2 tl bakpoeder
 • een snuifje zout
 • 1 el zoetstof
 • 6 eieren
 • 120 ml amandelmelk
 • 1 tl vanille-extract
 • 50 g boter (gesmolten)
 • 40 ml room
 • een klontje boter

Bereiding

 1. Meng in een kom de kokosmeel, het bakpoeder,  de zoetstof en een snuifje zout.
 2. Meng in een andere kom 4 van de 6 eieren en voeg 60 ml amandelmelk en het vanille-extract hieraan toe. Roer goed.
 3. Voeg de inhoud van de 2 kommen samen en roer goed. Voeg de gesmolten boter toe en blijf roeren.
 4. Vet 4 ramekins (een klein potje van glas of porselein)Ramekin of magnetronbestendige potjes in met boter. Je kan ook een cupcake bakplaat gebruiken.
 5. Doe het mengsel in de potjes. Vul ze voor 5 cm (een klein beetje dus) en zet ze voor 5 minuten in de magnetron op 800W.
 6. Meng vervolgens in een grote kom de overige 2 eieren, de rest van de amandelmelk (60 ml) en de room.
 7. Wanneer de wentelteefjes uit de magnetron komen, haal ze dan eerst uit de ramekins en laat ze een minuutje afkoelen.
 8. Snij ze doormidden (zodat je 2 rondjes behoudt) en doe ze daarna in de grote kom met het room/melk/eiermengsel dat je zojuist gemaakt hebt. Laat ze daar een aantal minuten inzitten zodat ze het mengsel kunnen absorberen onder af en toe omdraaien.
 9. Verwarm een klontje boter in een pan en bak de wentelteefjes.

Je kan ze serveren met wat agavesiroop, ahornsiroop, een snufje kaneel of gewoon zoals ze uit de pan zijn gekomen!

Opmerking: helaas is er wel een magnetron bij nodig. Mocht je een optie weten om de magnetron te kunnen vermijden, laat het me dan vooral weten en zal ik de “magnetronvrije”-optie ook in het recept vermelden.

Alvast bedankt voor het meedenken 🙂

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>