Hoe Kan Ik Snel Afvallen? Vergeet De Fabeltjes Over Dieten!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Het allereerste wat je dient te doen is alles vergeten wat je ooit over diëten gehoord hebt.

En met “alles”, bedoel ik dus ALLES. Koolhydraatarme diëten, vetarme diëten, proteïnediëten, wat het ook geweest mag zijn, vergeet alstublieft even wat je daarin al dan niet geleerd hebt. Dit is werkelijk belangrijk voor het vervolg. Ik wil niet beweren dat alles wat deze diëten vertellen, verkeerd is.

fabeltjes

“VERGEET DE FABELTJES” …en open je gedachten.

Enkel, om jou fysisch en Mentaal de juiste fundering mee te geven, is het belangrijk om deze informatie momenteel te negeren. Bovendien zal je ook al wel gemerkt hebben dat al die diëten opduiken als een Hype. Iedere maand heeft wel zijn eigen dieet dat op dat moment hip is.

Bovendien, wanneer je ieder dieet bestudeert, dan merk je dat het vol met contradicties zit!Hoe kan het ene dieet nu kloppen wanneer het andere dieet deze informatie compleet tegenspreekt?! Ik heb dit eerlijk gezegd nooit begrepen.

De media speelt ( ook hier weer) een grote rol in de compleet verkeerde ‘hersenspoeling’ van de mensen. Eerst laten ze je geloven dat je geen koolhydraten mag eten, enkele maanden later zijn het niet de koolhydraten maar de vetten die je dient te vermijden.

Duidelijk

Je mag wel eten zoveel je wilt, tot, enkele maanden later het juist beperkte porties zijn die zaligmakend zijn om jou het ideale gewicht te bezorgen. Voor mij is één zaak duidelijk: ze weten het niet! Waarom zouden ze anders zo vaak van idee veranderen over afvallen, afslanken en gewichtsverlies?

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>