Afslanktips: Draai Je Lichaamsklok Terug!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ook jij kunt maar liefst 11 jaar aan je leven toevoegen door wat simpele dingen in je leven te veranderen. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Cambridge kan de mens heel eenvoudig langer en gezonder leven door simpelweg beter voor zichzelf te zorgen. Ik geef je hier een aantal tips waarmee je ‘er een aantal jaren bij aan plakt!

Draai Je Lichaamsklok Terug

Eet meer….

Eet meer van het juiste wil ik hier natuurlijk mee zeggen. Verse groenten en fruit bijvoorbeeld. Maar ook..

Noten– deze zijn rijk aan proteïnen, vezels, essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen.

Vette vis, zoals sardientjes, zalm en makreel. Deze zitten namelijk boordevol omega 3 vetten en dit beschermt je lichaam op zijn beurt tegen hart- en vaatziektes.

Olijfolie is ook goed voor je hart en bloeddruk en is daarnaast rijk aan cholesterol verlagende mono-onverzadigde vetten. Een mondvol- maar wel erg gezond!

Maar eet minder…

Net zoals dat er dingen zijn waarvan we meer zouden moeten eten, zijn er ook dingen die we eigenlijk beter kunnen laten staan. Naast de voor de hand liggende patat en hamburgers, is het verstandig te letten op:

Zout; veel te veel mensen eten te veel zout. De meeste producten die we eten bevatten al zout en wij strooien daar vrolijk nog eens een heleboel bovenop! Zou verhoogt het risico op hart- en vaatziektes en een hoge bloeddruk.

Geraffineerde voedingsmiddelen (deelnemers van het Mentale Dieet Plan weten waar ik het over heb); denk hierbij aan wit brood, cake en koekjes. Dit zijn allemaal producten die geen vezels bevatten en dus weinig toevoegen aan je dieet.

Verzadigde vetten; deze tref je vooral aan in vet vlees, volle melkproducten, kant- en- klare maaltijden en dierlijk boter. Verzadigde vetten zijn niet goed voor je cholesterol gehalte en je hart.

Iedereen heeft wel een slechte gewoonte of zelfs meerdere! Met slechte gewoontes bedoel ik hier echter niet dat je continu vergeet het dopje op de tandpasta te doen en dat je partner hier horensdol van wordt. Met slechte gewoontes bedoel ik roken, onvoldoende nachtrust nemen en onvoldoende bewegen. Zo adviseren we je in het Mentale Dieet Plan elke dag een half uurtje te wandelen. Dit is niet alleen goed voor je slanke lijn, maar het verlaagt ook het risico op hart- en vaatziektes, hoge bloeddruk en daarnaast verhoogt het je immuunsysteem en helpt het infecties bestrijden.

Zorg geestelijk en lichamelijk voor jezelf

Het is ondertussen wel bewezen dat geestelijk welzijn in nauw verband staat met lichamelijk welzijn en andersom. Zorg dus op beide vlakke goed voor jezelf, probeer stress binnen de perken te houden of zelfs te voorkomen (hiermee voorkom je emotie-eten) en zorg ervoor dat je plezier in je leven hebt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Chantal Crombé schreef:

    Ik kijk uit naar de goeie tips!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >