Dieetrecept: Banaan & Druif Whip

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit nagerecht is geschikt voor je alfa dagen en je haalt 2 porties uit dit recept.

Ingrediënten:

6 kopjes rode druiven (ontpit)
4 bananen (in schijfjes)
1 kopje walnoten
beetje opkloproom

Bereiding:

Klop de room op, en meng het fruit ertussen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Lijkt me HÉÉÉRLIJK!!! Ik zou het,gezien de hoevellheid fruit(suiker), als 4 porties fruit + toetje rekenen. Voorlopig zit ik nog in het turboplan maar zodra ik met het MDP bezig ben ga ik het maken. Het water loopt me nu al in de mond.

 • Dit lijkt mij ontzettend veel. Als ik 1 banaan toe eet met een paar druiven en wat room lijkt mij dat al meer dan genoeg.
  In het algemeen vind ik de porties erg groot, in een van de recepten worden 4 eieren per portie gebruikt met nog tofu erbij. Ik zou mij er aan overeten. Het bord niet leeg
  eten is een goed idee, ik maak dus al veel minder.

  Groet,
  Eve

 • Ben het recept kwijt van de godendrank, kan ik die via de mail weer ontvangen ?

 • Kathleen schreef:

  Mag de godendrank gedronken worden als je het Turbo actie plan volgt ?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >