Dieet recept: Paprika-Tomaten Soep

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit recept is voor 4 personen en geschikt voor op je beta en alfa dagen.

Ingredienten:

 • 4 rode paprika (fijngesneden)
 • 2 tomaten (ontveld, fijngesneden)
 • 1 courgette (in blokjes)
 • 2 vet-arme runds bouillonblokjes
 • 1 doosje philadelphia light kaas
 • 1 liter water

Bereidingswijze:

Doe de groenten samen met het water en de bouillonblokjes in een kookpot en breng aan de kook. Laat 10 minuten goed doorkoken. Laat alles verder garen op een laag vuur (30 min). Voeg de kaas toe en mix de soep.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • gewleldig ik heb geen honger en zin in snoepen

 • De soep was lekker, geen tomaat daar hou ik niet zo van.
  Vetarme runderblokjes die kon ik niet vinden waar haal je deze? Ik heb de gewone gebruikt.

 • hey
  ik heb de soep een tijdje geleden gemaakt en deze was heerlijk,zowel het vrouwtje als de kindjes hebben er van genoten.heb je nog andere recepten van soepen?want wij eten veel soep en zeker in de winter periode.
  groetjes

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >