Appeltaart zonder suiker

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ons lichaam raakt in de war van suiker en is daadwerkelijk verslavend (maar daar meer over in een ander artikel). Ik wil je daarom van een lekker recept  geven waar jij en je kinderen van zullen watertanden! 🙂

En dit is natuurlijk iets voor op je alfa-dag!

Ingrediënten

Voor de taartbodem heb je de volgende ingrediënten nodig:
115 gr. pecannoten
300gr. dadels
3 el kokosolie
1 el water
mespuntje zeezout

Voor de vulling heb je de volgende ingrediënten nodig:
1kg. Jonagold appelen (licht zoet)
100 gr. gemengde noten
¾ tl stevia
citroensap
kaneel

Dit is een taart voor een “normale” springvorm met een doorsnede van 26cm, fijn voor een groot gezelschap!

appeltaart zonder suiker

Bereidingswijze

De ingrediënten voor de taartbodem mixen in een keukenmachine en goed aandrukken in de springvorm. Niet alleen een bodem maken maar ook een randje van ongeveer 3 cm hoogte. Het geheel 1 uur in de koelkast laten harden.

Vervolgens deel van de appels in blokjes snijden, ander deel in partjes voor de garnering van de taart. Appelblokjes/partjes mengen met citroensap, kaneel en stevia. Dit mengsel in een oven bestendige schaal doen en in de oven 30 minuten verwarmen op 175 graden (hete lucht). In een apart bakje de gemengde noten ook mee verwarmen. Appelmengsel laten afkoelen en op de eerder bereide bodem leggen, de gemengde noten als garnering en samen in de koelkast voor tenminste 2 uur.

Geniet van dit toetje,tussendoortje of als verrassing voor je liefsten 🙂

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>