Alternatief voor het fruit dieet

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Het fruit dieet is weer één van die diëten, die door ontelbaar veel mensen wordt uitgeprobeerd en die soms tot succes leidt, maar veel vaker ook niet. Het volgen van een fruit dieet betekent dat je op twee dagen fruit eet om de dag erna het gewone voedingspatroon te volgen. Je kunt daarbij gewoon water, koffie en thee drinken, maar wel zonder suiker en melk.

Je kunt je voorstellen dat je na twee dagen lang het fruit dieet te hebben gevolgd het fruit je de neusgaten uitkomt. Op één dag kun je dan normaal eten om daarna weer twee dagen lang allerlei fruitsoorten tijdens het fruit dieet te eten. Bij een fruitdieet bestaat het ontbijt uit fruit, de lunch uit fruit en de avondmaaltijd uit fruit.

Ook de tussendoortjes, die je neemt bestaan uit fruit bij het fruit dieet. Wij bieden je graag een alternatief voor het volgen van fruit diëten.

Mentale Dieet Plan: de juiste keuze

Het alternatief voor het fruitdieet is het volgen van het Mentale Dieet Plan. Natuurlijk is fruit eten gezond en lekker en wordt daar alle ruimte voor geboden in de acties van het Mentale Dieet Plan. Het wordt echter geen fruitdieet, dat je beperkt, maar fruit wordt bij het Mentale Dieet Plan gezien als onderdeel van een normaal voedingspatroon.

Het gaat er bij het plan om dat jij bewust wordt van voeding en eten. Alleen op die manier kun je namelijk een blijvend resultaat bereiken. Het fruitdieet is misschien een prima optie als je bereid bent om een aantal kilo’s af te vallen met de garantie om daarna weer meerdere kilo’s aan te komen. Het is tenslotte onmogelijk om het fruit diëten de rest van je leven vol te houden.

Het Mentale Dieet Plan is ervoor om bij jou een omschakeling tussen je oren teweeg te brengen. Dat is de echte oplossing voor het afvallen en nog belangrijker om op je gewenste gewicht te blijven.

Eet fruit, maar kies bewust

Nu je een alternatief voorgeschoteld hebt gekregen voor het fruit dieet, kun je er niet meer omheen. Ben je verzot op fruit en was je keuze eigenlijk op het fruitdieet gevallen? Eet dan wel fruit, maar maak een bewuste keuze voor het Mentale Dieet Plan, waarmee jij afvalt, fruit kunt eten en op gewicht kunt blijven.

Grijp die kans om voor eens en voor altijd een duidelijke keuze te maken in plaats van te kiezen voor het fruitdieet.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>