5 Praktische Tips voor de vakantie

Je wil tijdens je vakantie op je gewicht letten?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dan kan eigenlijk heel makkelijk als je een paar handige afslanktips gebruikt. Zeker als je al een tijdje niet op je lijn hebt gelet, zul je zien dat deze 5 praktische afslank tips veel verschil zullen gaan maken.

1. Kies voor de juiste drankjes

Helaas bevatten je dagelijkse dranken vaak veel meer calorieën dan dat je zou verwachten. Dat gezonde glas vruchtensap bevat een gigantische hoeveelheid calorieën (vaak net zoveel als een glas cola) en alcoholische dranken bevatten vaak nog meer.

Laat dit soort dranken dus staan en kies voor koffie, thee, groene thee of lekkere groene smoothies. Je zult zien dat je die trek in frisdranken als snel kwijt bent.

2. Kies voor lichte maaltijden en gezonde snacks

De zware kost van de winter kun je achter je laten, het is tijd om te kiezen voor lichte zomer maaltijden met makkelijk verteerbare producten. Neem hier op de blog maar eens een kijkje naar al die zomerse recepten die je in een handomdraai klaar hebt.

Probeer ook je ongezonde tussendoortjes te vervangen door gezonde varianten, zoals vers fruit, rauwe groenten of proteïnerijke opties.

3. Wat meer lichaamsbeweging

Met wat meer lichaamsbeweging wil ik niet zeggen dat je 5 dagen per week de sportschool in moet, maar dat het nu wel de tijd is om lekker te gaan wandelen of fietsen. Ga ’s avonds na het eten een blokje om met de hond, fiets naar je werk als dat kan, ga op de fiets boodschappen doen, enzovoorts.

4. Wat minder van alles

Te veel van het goede is nooit goed, dus probeer van alles wat je eet wat minder te eten en te drinken (en blijf uiteraard meer groenten en fruit eten).

5. Vind vervanging voor je ‘comfort food’

We eten in de winter vaak meer dan goed is en het kan daardoor gebeuren dat je een beetje verslaafd bent geraakt aan eten. Dat koekje voor de tv met een mok warme chocolademelk is in de winter heerlijk. Probeer dat soort dingen te vervangen door andere producten. Je vindt meer informatie over omgaan dit ‘emotie eten’ en ‘comfort food’ in het Mentale Dieet Plan.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>