10 kilo afvallen is het doel

10 kilo afvallen is het doel dat jij voor ogen hebt?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Waarom tien kilo afvallen en niet negen of elf kilo? Omdat jij met 10 kilo afvallen een mooi getal op de weegschaal ziet staan of omdat je ergens een grens moet stellen. De reden waarom jij tien kg wilt afvallen is niet belangrijk. Het is wel belangrijk dat je op de juiste manier het gewicht van tien kilo moet kwijtraken.

Alle fraaie diëten zijn beschikbaar om jou daarbij te helpen, maar er zijn natuurlijk gigantisch veel verschillen tussen alle diëten en bovendien werken ze maar vaak voor korte tijd. Een dieet kan je inderdaad helpen om je doel te bereiken, maar kijk jij ook verder dan het doel?

Wat moet je doen als je op het gewenste gewicht bent gekomen en je het dieet niet meer volgt. Dan pas begint de echter strijd, maar jij kunt dat voorkomen door te kiezen voor het Mentale Dieet Plan.

Het Mentale Dieet Plan voor 10 kilo afvallen

10 kilo afvallen kost tijd, maar weer niet zoveel tijd dat het einde niet in zicht zal zijn. In feite kost het tien kg afvallen alleen maar zeven stappen. Het Mentale Dieet Plan leidt je in zeven stappen naar je einddoel, maar daar stopt het niet. Het Mentale Dieet Plan biedt namelijk een blijvende verandering.

Dus ook nadat je tien kilo bent afgevallen ben je nog altijd dagelijks bezig met de mentaliteitsverandering. Alleen je merkt het niet meer, want het is een onderdeel van je dagelijkse leven geworden, waar jij je na verloop van tijd helemaal niet meer bewust van bent. Dat is nu ook precies de bedoeling, want de periode na het afvallen is juist zo belangrijk.

In de periode na het behalen van je streefgewicht is er een valkuil, die maar al te vaak weer leidt naar het jojo effect. Je wordt dan weer zwaarder. Maar niet met het Mentale Dieet Plan.

Blijvend 10 kilo afvallen

Wil jij ook blijvend 10 kilo afvallen en niet weer terugvallen in je oude eetgedrag, dan kun je daar nu voor kiezen. Je kunt je meteen aanmelden voor de zeven stappen van het Mentale Dieet Plan en gebruik maken van alle tips en handige mentale oefeningen, die jou begeleiden om je doel te bereiken.

Je hoeft alleen maar je emailadres achter te laten en het Mentale Dieet Plan komt jouw kant op, zodat je 10 kilo kunt afvallen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>