Tips voor het Maandagochtendgevoel

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ja, we kennen het allemaal wel. Dat knagende besef ergens op zondagavond dat je morgen weer aan de slag moet (of je nu huisvrouw, schilder, advocaat of bestuurder van een kleine natie bent) en dat er maandachtochtend weer een race tegen de klok moet plaatsvinden. Kinderen op tijd de deur uit, man/vrouw op tijd de deur uit, hond uitlaten, zelf op tijd de deur uit en dan maandag-grappigeenmaal op kantoor die honderden e-mails in je inbox beantwoorden.

Kortom: het maandagochtendgevoel. In dit artikel vind je een belangrijke tip voor maandagochtendgevoel.

Tips voor het Maandagochtendgevoel

Stress en slanke lijn

(Bijna) niets is zo funest voor de mens als stress. Stress is vaak een hele belangrijke veroorzaker van hele vervelende aandoeningen, zoals een hoge bloeddruk of een burnout. Maar het is ook aangetoond dat stress een belangrijke rol speelt in het ontstaan van kanker. En even los van dit alles, is er gewoon geen zak aan om gestresst te zijn.

Een veel gehoorde klacht is dat werknemers zelfs op vakantie gestresst zijn. Waarom? Omdat ze weten dat ze na hun drie, vier of vijf weken een gigantische hoeveelheid e-mails en andere taken hebben te verwerken wanneer ze weer op het kantoor komen. 

Uit een onderzoek van Projectplace blijkt dat maar liefst een derde van werknemers ook tijdens de zomervakantie zijn of haar werkmail bekijkt. Met name Scandinavische werknemers controleren tijdens de zomervakantie hun e-mail en dit neemt veel stress weg, zo blijkt uit het onderzoek.

Het Nieuwe Werken

Dit wordt ook wel het Nieuwe Werken genoemd en wellicht is het iets voor jou: even om de zoveel dagen tijdens je vakantie 5 minuten je mail bekijken en belangrijke dingen delegeren naar anderen. Dit verminderd de stress aan het einde van je vakantie, wat weer goed is voor je gezondheid en natuurlijk dat maandagochtendgevoel.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>