Tips om het Verspillen van je Groenten tegen te gaan

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Het gebeurt jou ook vast wel, je doet je boodschappen in de supermarkt of op de markt met een heel menu in je hoofd. Met alle keuzes voor je is je tas snel gevuld en heb je nu al zin in de gerechten die je er mee kunt bereiden.

Een weekje later echter neem je een kijkje in je koelkast en zijn de meeste groentes slap en bruin geworden. Met tegenzin gooi je de etenswaren in de prullenbak… Herkenning?

Tips om verspilling van je groenten tegen te gaan

De volgende keer pak je het zo aan:

was en bereid de groente terwijl ze nog vers zijn. Op die manier is het waarschijnlijker dat je de groentes gaat gebruiken zoals je bedacht had. Zoals met veel dingen in ons leven is het een kwestie van opnemen in je routine, maar toch is dat vaak een stap die velen niet kunnen, willen of durven te nemen.

Tips om het Verspillen van je Groenten tegen te gaan

Hoe je de groentes kunt bewaren ligt aan de soorten die je gekocht hebt. Maar over het algemeen raad ik je aan om groentes gewassen en gesneden te bewaren als ze dat aankunnen. Delicate groentes zou ik zo snel mogelijk gebruiken.

Kijk maar eens naar het voorbeeld op de foto met wat ik gedaan heb. Een bloemkool gewassen en in stukjes gesneden, evenals de komkommer, sla en paprika.

Doe dit elke keer als je groente gekocht hebt.

Zo heb je niet alleen een overzichtelijke orde in je koelkast, maar is het ook heel makkelijk om ze te pakken en te bereiden op de manier die je wilt. Daarmee voorkom je de verspilling van de zo belangrijke groenten!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>