Recept voor Snel Afvallen: Frisse Salade met Peultjes en Appel

Zomer frisse saladeRecept voor Snel Afvallen: Frisse Salade met Peultjes en Appel

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit recept is geschikt voor je alfa dagen en je haalt vier porties uit het recept.

Ingrediënten

100 g peultjes, gekookt en afgekoeld met ijswater
1 courgette, in smalle reepjes
1 kleine venkel, in dunnen ringen geschaafd
Ruccolla of waterkers
2 groene appels met schil met de behulp van de kaasschaaf gesneden
50 g hazelnoten of amandelen, geroosterd en grof gehakt.

Ingrediënten voor de dressing

200ml appelsap
3 eetlepels balsamicoazijn
zout/peper
50 ml olijfolie

Bereiding

Eerst de dressing maken. Appelsap met balsamicoazijn in laten koken tot 1/3. Peper en zout toevoegen en iets af laten koelen.

Ruccolla of waterkers over glazen of schaaltjes verdelen. Alle groenten mengen met de dressing en als laatste de hazelnoten of amandelen erover uitstrooien.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Timona Los-Meijer schreef:

    Ik zou graag de boeken weer willen hebben, alles is verdwenen op mijn computer. Best heel onhandig zo een e-book voor je het weet ben je alles kwijt.
    Met vriendelijke groet,
    Timona Los-Meijer

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >