Recept: Gebakken Quinoa-Broccoli-Cheddar Hapjes

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Deze hartige muffin-achtige quinoahapjes bevatten weinig koolhydraten en zijn een goede eiwitbron – plus de kaasachtige smaak is geweldig. 

8 porties – voorbereiding 20 minuten, klaar in 1 uur en 5 minuten

Ingrediënten

½ kopje quinoa
⅛ theelepel zout plus ¼ theelepel
¾ kopje fijngehakte broccoli
¾ kopje geraspte Cheddar-kaas
½ theelepel bakpoeder
½ theelepel knoflookpoeder
¼ theelepel uienpoeder
¼ theelepel gemalen peper
1 groot ei, licht geklopt
Bak spray
Mini-muffinpan (24 bakjes)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 16 bakjes van een 24-stuks mini-muffinpan met papieren voeringen (zie tip) of bestrijk ze met kookspray.

Kook de quinoa met ⅛ theelepel zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal van het vuur en laat 5 minuten afgedekt staan. Doe in een grote kom en laat minstens 10 minuten afkoelen.

Voeg broccoli, cheddar, bakpoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, peper en de resterende ¼ theelepel zout toe aan de quinoa. Roer het ei erdoor.

Verdeel het quinoa-mengsel over de voorbereide muffinbekers en druk stevig aan met licht bevochtigde vingers. Mist de bovenkant met kookspray.

Bak goudbruin in 22 tot 25 minuten. Laat 20 minuten in de pan op een rooster afkoelen en verwijder het vervolgens volledig uit de oven.

Tip: Als je papieren bakjes gebruikt, moet je de gebakken hapjes minstens 2 uur in de koelkast bewaren voordat je ze uit de papieren bakjes haalt, om kleven te voorkomen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>