Recept: Frisse Groentedip Met Griekse Yoghurt

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Op verjaardagsfeestjes staan meestal ongezonde snacks op tafel, en dat is vervelend als je op de lijn probeert te letten. Met deze frisse groentedip behoort dit probleem tot het verleden! Je vindt helemaal onderaan het recept een handige instructievideo waarmee je deze heerlijke verjaardagstraktatie in een handomdraai bereidt.

INGREDIËNTEN

450 gram Griekse yoghurt
3 eetlepels gedroogde peterselie
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1/4 theelepel peper
1/2 theelepel zout
1 theelepel gedroogde basilicum
1 eetlepel lente-ui

BEREIDING

Doe de Griekse yoghurt, gedroogde peterselie, knoflookpoeder, ui poeder, peper, zout, gedroogde basilicum en lente-uien in een middelgrote kom en meng het goed door.

Snij je favoriete groenten in stukjes zodat ze in de saus gedipt kunnen worden. In de instructievideo worden bloemkool, komkommer, groene paprika, broccoli, selderij, gele paprika, wortelen, rode paprika, radijs, en cherry tomaten gebruikt, maar het kan natuurlijk ook wat anders zijn.

Zet het kommetje met de saus op een mooie plank of schotel, en leg op de plank zelf een groot blad van een boerenkool. Leg daar de groenten op. Eet smakelijk!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>