Recept: Abrikozen-Pure Chocolade Reep

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik ben fan van energierepen. Je maakt er tegelijkertijd een paar klaar en bewaart ze voor de rest van de week, perfect als tussendoortje, voor onderweg, als hongerstiller voor je kinderen.

Dit is een combinatie met gepofte rijst, abrikozen en amandelen, maar er zijn natuurlijk oneindig veel meer mogelijkheden. Wat is jouw favoriete combi?

Ingrediënten

1 kop gepofte rijst
½ kop haver
½ kopje pompoenpitten
1 ⅓ kopje amandelen, geroosterd
½ kop gedroogde abrikozen, in blokjes gesneden
⅓ kopje corn syrup
½ kopje honing
1 theelepel vanille-extract
1 reep pure chocolade

Bereiding

Meng de gepofte rijst, haver, pompoenpitten, amandelen en abrikozen in een grote kom.

Verwarm in een saus pan de corn syrup en honing tot het 126 ° C bereikt. Voeg vervolgens voorzichtig vanille-extract toe en haal van het vuur.

Giet onmiddellijk het honingmengsel in de kom, roer, en giet het op een met bakpapier-beklede bakplaat.abrikozen reep

Druk, met behulp van een spatel, het mengsel naar beneden tot de gewenste dikte. (Voorzichtig – het kan nog steeds behoorlijk warm zijn!). Zet in de koelkast gedurende 30 minuten.

Verwarm 1 reep pure chocolade gedurende 1 minuut, vervolgens voorzichtig over het geheel gieten. Zet in de koelkast gedurende 30 minuten.

Verwijder het bakpapier en snijd in 12 gelijke stukken.
Wikkel elke reep in vetvrij papier en bewaar (maximaal 1 week).

En dan genieten maar! 🙂

303-heerlijke-dieetrecepten-

 

Wil je meer van dergelijke heerlijke recepten ontdekken die je bovendien helpen om op een gezonde en evenwichtige manier af te slanken? Neem dan zeker eens een kijkje bij de 303 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik! 
Smakelijk alvast 😉

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>