Kauwgom en Afslanken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hou jij ook zo van frisse kauwgom in je mond? Zit je bijna de hele dag te kauwen op zo’n stukje ‘gom’? Heb je het idee dat je daardoor minder genegen bent om wat te eten? Heb je het idee dat je minder trek hebt als je kauwgom eet?

Kauwgom zorgt ervoor dat je maag extra spijsverteringssappen aanmaakt, met als gevolg een knorrende maag en trek!

Je kent het ongetwijfeld. Je zit in de bus of trein, je maag knort en je hebt zo’n zin in iets te eten. Maar je probeert je aan je goede voornemens te houden om minder te snoepen en af te vallen, dus pak je een kauwgompje uit je tas.

Maar wist je dat je door kauwgom te eten alleen maar eerder en meer trek krijgt? De frisse smaak van kauwgom is inderdaad even lekker, maar door het kauwen begint je maag met het aanmaken van extra spijsverteringssappen (het denkt dat er voedsel aankomt dat verteert moet gaan worden) met als gevolg dat je alleen maar meer trek krijgt. En dat is natuurlijk niet handig als je een paar kilo wilt afvallen!

Ander voedsel waar je trek van krijgt

Kauwgom is overigens niet het enige voedingsmiddel waar je honger van krijgt. Er zijn ook andere voedingsmiddelen die je beter niet kunt eten wanneer je wilt afvallen:

Snoep: denk aan winegums, dropjes en zuurtjes. Je krijgt er even een bups energie van, maar je zakt net zo snel weer in. Heftige schommelingen in je suikerspiegel zorgen ervoor dat je je moe en duf voelt, maar je krijgt ook meer de behoefte om te gaan snoepen.

Gebak: zo’n prachtig, kleurrijk, glanzend stukje gebak in de vitrini ziet er onweerstaanbaar uit, maar zeker als je wil afvallen is gebak geen handige keuze. Daarbij is het niet alleen slecht voor je slanke lijn, maar ook nog eens superslecht voor je gezondheid. Je krijgt met gebak een enorme bult suiker binnen: dit vult helemaal niet, geeft je even die ‘high’ maar daarna ook snel een enorme suikerdip. Een beetje hetzelfde verhaal als snoep hierboven: je krijgt alleen maar meer behoefte om iets te eten, en omdat je je moe voelt ben je minder genegen om naar een gezonde optie op zoek te gaan.

Light producten: Dit leek heel lang de perfecte oplossing: met light producten kwam je immers niet aan want het bevat geen suiker! Maar die suiker is vervangen door zoetstoffen. Deze zoetstoffen zijn negen van de tien keer onnatuurlijk en hoewel je minder tot geen calorieën binnenkrijgt, krijg je gegarandeerd meer trek….

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • daniel schreef:

  maar dat honger in je maag dan grijp je toch zeker naar snoep toch in mijn geval

 • Smallie schreef:

  Ik ontbijt met een banaan en koffie, eet tussen de middag 2 boterhammen en ’s avonds warm. That’s it. Geen tussendoortjes en ik heb ook nooit ‘honger’gevoelens, het is maar net waar je je maag aan went…. Ik eet de hele dag kauwgom, waar ik dus absoluut geen hongergevoelens van krijg! En ik heb maat 38. Dik worden doe je echt zelf…

 • ‘Genegen’ bent te eten (bovenaan de website) moet zijn: ‘ geneigd’ .

  • Hallo Fedja,
   Volgens mij kan zowel genegen als geneigd, maar dank voor het berichtje in elk geval.
   Soms gebeurt het inderdaad dat er een spelfout er bij tussendoor glipt.
   Groet,
   Katja

  • Loekie schreef:

   Genegen zijn is wat ouderwets Nederlands maar is correct taal gebruik.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >