Hoeveel kilo afvallen?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hoeveel kilo afvallen is een vraag die jij nu stelt en waar je graag het antwoord op zou willen weten. Als je de vraag ‘hoeveel kilo afvallen’ zou stellen aan een diëtiste, dan zou deze eerst je BMI gaan berekenen. Door het BMI te berekenen kan er vastgesteld worden wat voor jou een gezond gewicht zou zijn.

Ook wordt je vetpercentage dan gemeten en vervolgens krijg je te horen hoeveel kilo je zou moeten afvallen. Dat is natuurlijk een wetenschappelijk benadering van hoeveel kilo’s je zou moeten afvallen om volgens de normen op een gezonde manier in je lichaam te kunnen zitten.

Waarschijnlijk ben je al wel op de hoogte van je BMI en anders zijn er talloze mogelijkheden om het uit te rekenen, maar wil dat eigenlijk wel weten of ben jij voor jezelf gewoon op zoek naar het antwoord op de vraag ‘hoeveel kilo afvallen’, dat bij jouw lijf en leven past. Dat antwoord kan gevonden worden in het Mentale Dieet Plan.

Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan is niet gebaseerd op het aantal kilo’s dat je kwijt zou moeten raken om weer op een gezond BMI terecht te komen. Hoeveel kilo afvallen, wordt in het Mentale Dieet Plan persoonlijk benaderd. Jij bepaalt toch immers hoeveel kilo je wilt afvallen en niet de kille rekenmethode van de BMI.

Uiteraard kan je BMI een leidraad zijn, waar je aan vast kunt houden, maar dat is niet de norm van het Mentale Dieet Plan. Tijdens de zeven stappen van het plan, zul je ontdekken hoeveel kilo’s, jij zelf wenst te verliezen. Jij moet je prettig voelen in je lijf. Als de BMI misschien nog net iets te hoog is, maar jij je fantastisch voelt met je nieuwe lichaam, waar al zoveel kilo’s van zijn. Wie zijn wij dan om jou op te leggen hoeveel kilo’s je moet afvallen.

Aanmelden en starten

Vind jij ook dat jij degene bent, die bepaalt hoeveel kilo’s je zou moeten verliezen om je weer prettig te kunnen voelen in je eigen lijf? Dan staat de weg daarnaar toe nu voor je open. Je kunt je gelijk aanmelden bij het Mentale Dieet Plan en van start gaan met het programma van de zeven stappen. Je ontdekt niet alleen de zeven stappen, maar ook praktische tips en mentale oefeningen. Hoeveel kilo afvallen is voor jou dan in elk geval geen vraag meer.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>