Hoe Je in 2017 Wel Je Voornemens Gaat Halen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hoe je in 2017 wél je voornemens gaat halen

Het is welbekend dat voornemens voor het nieuwe jaar geen hoog slagingspercentage hebben. Ook al besluiten veel mensen om geen jaarlijkse doelen meer te stellen, het blijft trekken.

Helaas voor velen, zit er een patroon in: 1 januari beginnen we vastbesloten met onze doelen. Enthousiast en energiek denken we dat dit jaar anders zal zijn dan vorig jaar, toen onze voornemens werden weggespoeld met het regenwater. Maar begin februari of zelfs al half januari, proberen de meeste van ons de doelen al weer te vergeten.

Dus waarom blijven we elk jaar voornemens opstellen, ook al zijn er zo weinig die ze ook echt halen?

Het begin van het jaar biedt een frisse start en een schone lei. Het idee van het verbeteren van onszelf is een motiverende factor. De meesten van ons hebben een natuurlijke neiging richting zelfverbetering. Het nieuwe jaar geeft ons de tijd en het doel naar een datum toe te werken en om jezelf voor te bereiden op de verandering.

Bovendien kan het iets te maken hebben met traditie. Het opstellen van voornemens voor het nieuwe jaar gaat zo ver terug als de Babylonische tijden. Er wordt gezegd dat Julius Caesar begon met de traditie van het maken van voornemens op 1 januari als een manier om de mythische Romeinse god Janus te eren, die met z´n twee gezichten zowel het afgelopen jaar als het komende jaar kon bekijken. Romeinen maakten meestal op moraal gebaseerde voornemens, zoals het zoeken naar vergeving van hun vijanden.

Voornemens willen maken is een goede zaak, ook al volg je ze daarna niet op. Want het betekent dat je hoop hebt en een zekere mate van vertrouwen hebt in je vermogen om te veranderen en te worden wie je werkelijk wilt zijn.
Het maken van voornemens brengt je dichterbij je doel, dan het niet eens nadenken over je voornemens en je dus eigenlijk niet eens weet waar je naar toe zou willen werken.

Ik geef je een DRIE tips om van je voornemens een succes te maken.

Het gaat niet om het missen van inzet maar om hoe je je voornemens benadert.

1. Zorg dat ze haalbaar zijn, eventueel kan je een groot doel opsplitsen in meerdere kleine doelen.

2. Je voornemens moet motiverend zijn, ga niet op zoek naar perfectie want dat bestaat niet.

3. Wees specifiek, je zou een bepaald thema kunnen kiezen en deze verder uitwerken.

Een Heel Fijn Nieuw Jaar!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>