Hoe hou jij je huid stralend en strak?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Je mag dan wel niet hetzelfde kapitaal bezitten als Madonna (die schapenfoetus in haar gezicht laat spuiten) of onze koningin (zou zij ooit plastische chirurgie hebben gehad?) maar ook jij kan heel eenvoudig je huid stralend en strak houden.

Als je lekker bezig bent met afvallen dan wil je er natuurlijk ook stralend uitzien.

Hoe hou jij je huid stralend en strak?

Hier licht ik een tipje van de sluier op….

Milou Skincare (NL + BENL)

 

Een goede crème

Zowel voor heren als dames geldt dat een goede dagcrème met SPF filter onmisbaar is! Je kunt bijna niet jong genoeg zijn om met een goede crème je gezicht te beschermen tegen de elementen van buiten en natuurlijk de vervuiling van de stad (of wellicht het dorp) waarin we leven.

Laat je goed voorlichten zodat je de juiste crème gebruikt. Niet iedereen heeft dezelfde huid en sommige hebben een gecombineerde huid. Lekker smeren dus!

 

Grote zonnebriloversized zonnebril

Het is helemaal hip en ook nog eens goed voor je gezicht: een oversized zonnebril zoals alle sterren die ook dragen. Je ziet er niet alleen interessant mee uit, maar je beschermt ook de tere huid rondom je ogen en hiermee voorkom je grotendeels dat je van die fijne lijntjes om je ogen krijgt.

Nachtcrème

Nog even terugkomend op de crèmes- naast een goede dagcrème moet je natuurlijk ook een goede nachtcrème gebruiken. Kies er bij voorkeur eentje met retinol. Dit stofje stimuleert namelijk de collageen productie van je huid en het zorgt ervoor dat je huid meer elasticiteit krijgt.

Jojo-en

En deze moeten we eigenlijk allemaal ondertussen wel weten: vermijd jojo-en. Als je continu afvalt en dan weer twee keer zoveel aankomt dan gaat de ‘rek’ uit je vel en dus ook uit je gezichtshuid. Doe het in een keer goed met het Mentale Dieet Plan!

Ben je geïnteresseerd om je huid op natuurlijke wijze te verjongen?
Wil je ontdekken welke “Natuurlijke Face Lifts” ik en talloze modellen gebruiken om een strakkere, stralende huid te hebben?

Klik hier om “De Natuurlijke Face Lift” te ontdekken…

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Marianne schreef:

  Eet zoveel mogelijk vis dat is heel goed voor je huid. Smeer iedere dag een body lotion. Wat een goede is maak je zelf uit dat ligt er een beetje aan wat je er voor uit wilt geven.

 • een heel goedkoop en doeltreffend product
  vetamenen E capsules bv kruidvat open ze en smeer de tarwekiemolie op je gezicht en hals resultaat verzekerd !

  • tarwekiemolie voor het gezicht? mag het ook olijfolie zijn (of kokosolie/kokosvet)?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >