Dieettip: Sneller Afvallen Met Kokosolie

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik krijg vaak de vraag van deelnemers van het Mentale Dieet Plan waar je nou het beste in kan bakken en braden. Ik stoom veel van m’n vlees, maar niet iedereen houdt daar van. Er zijn qua vetten of olien verschillende opties, bijvoorbeeld margarine of bakboter, olijfolie, zonnebloemolie, avocado-olie, rijstolie en kokosolie. Margarine en bakboter vallen voor mij direct af, omdat het dierlijke vetten zijn die niet goed voor m’n cholesterolgehalte zijn.

Zonnebloemolie, rijst-, olijf- en avocado-olie zijn op zich prima opties, maar als je op op zoek bent naar iets wat jouw afslanken en dieet gaat ondersteunen, dan pak je kokosolie!

Kokosolie

Waarom? Hierom:

 • Kokosolie verhoogt je vetverbranding! Dat is nog eens goed nieuws! Je lichaam verbrandt met kokosolie dus meer calorieen dan met de andere vetten of olien!
 • Je lichaam verbrandt de vetten in kokosolie niet zo snel als koohydraten! Kokosolie is dus een hele goede brond van energie, maar zorgt er niet voor dat je dat buikje krijgt!
 • Kokosolie verhoogt je weerstand! Het zit boordevol laurinezuur – dit is dezelfde stof die je in moedermelk vindt. Het beschermt je tegen schadelijke bacterien van buitenaf, en dat is natuurlijk altijd lekker meegenomen!
 • Kokosolie ondersteunt je krachttraining. Als jij ‘into’ krachttraining bent, dan is kokosolie een prima steuntje in de rug voor jouw spiermassa. Kokosolie helpt bij de afbraak van vetten in je lichaam, en helpt je vetverbranding zo hoog mogelijk te houden.
 • Kokosolie is rijk aan MCT vetten! Dit zorgt ervoor dat je vlug energie voorhanden hebt, maar dat je geen last hebt van een groter wordende vetmassa (lees een buikje…).
 • En een praktisch voordeeld: kokosolie is veel langer goed houdbaar in vergelijking met andere olien.

Allemaal goed nieuws dus! Kokosolie is lekker, goed voor de lijn, en verhoogt je gezondheid!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Katja en Inge,
  Ja, ook ik smoor vaak het vlees, samen met een flinke mix van fijngesneden groenten, meestal een kleurrijk geheel, in een wok.
  Onlangs las ik zelfs, dat een goed vet nodig is, om een bepaald iets, wat dat was weet ik niet meer, wat in de groene groenten zit goed op te nemen in het lichaam. Zonder vet, kun je veel groenten (groene) eten, maar helpt je dat niet. Las ik toen ik kokosolie ingetikt had op google. Ik neem al bijna een jaar cocosolie als suplement, eerst in capsules, maar nu heb ik ook potjes met olie of vet gevonden. Hier in Brasil koop je die vooral in de farmacia, zoiets als in NL de apotheker of drogist.
  Succes bij het zoeken, waarover ik net wat vragen zag.

 • Anja Westerduin schreef:

  Kokosolie zijn verkrijgbaar in reformwinkels en natuurwinkels, wellicht ook de keten de tuinen.

 • frieda hillebrand schreef:

  hallo katje,
  n.a.v. het kokosolie verhaal het volgende:
  1.Kokosolie is verkrijgbaar in vaste vorm in potjes met witte inhoud, dus niet gaan zoeken naar flessen olie.
  Gewoon verkrijgbaar bij supermarkts.In ieder geval bij de C 1000 en bijna alle natuur en reform winkels. Ook A.H. denkt er over het in zijn artikelen op te nemen, vanwege de stijgende vraag hiernaar.
  2. Een nog veel belangrijker punt is het volgende: het is onlangs bekend geworden, dat de zuren en ingredienten in kokosolie de ziekte van Altzheimer voorkomt.In landen waarbij dit produkt bijna uitsluitend wordt gebruikt om te braden en te wokken komt voor zover mij bekend de ziekte van altzheimer dan ook niet voor, zoals b.v. in Indonesie en b.v. Thailand.
  zoek het maar op via Google.
  3. De smaak van kokosolie is volkomen neutraal,zodat het voor alle bak en braad en wok recepten kan worden gebruikt.
  Ik kan het dan ook iedereen aanraden en duur is het ook al niet.

 • Ik bak al geruime tijd mijn frietjes in kokosolie,gezonder en héél lekker.Wel wat duurder dan gewone olie.

 • kijk op internet bij de site LEVENDE NATUUR vind je enorm veel informatie ook over raw food.ook over kokosolie. die koop ik bij een indische toko voor 4.95 500 gr.
  is anti bacterieel(candida)darm

 • RONALD schreef:

  is home made cocos olie ook goed? want dat weet ik wel te maken

 • Cocos olie is een super product ik gebruik het overal voor, bakproducten worden heerlijk krokant tevens te gebruiken voor de boterham.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >