Dieetrecept: Griekse Kip in Pitabroodje

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Het ziet er uit als een snelle hap, maar zodra je deze Griekse Kip proeft merk je dat er aandacht aan besteed is en overheerlijk smaakt.

Je kan natuurlijk het pitabroodje weglaten en de rest van het gerecht op een bord serveren met bijvoorbeeld bruine rijst erbij.

Ingrediënten: (4 porties)

700 gram kip
2 tot 4 teentjes fijngesneden knoflook
2 eetlepels citroensap (1 grote citroen)
2 theelepels rode wijnazijn
2 eetlepels extra vergine olijfolie
1/4 kopje Griekse yoghurt
1 eetlepel gedroogde oregano
zeezout
zwarte peper

Serveren met:

pitabroodjes
tzatziki
rode uien
tomaten
sla
feta kaas

Bereiding

Voor de marinade.   Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom: Griekse Kip in PitabroodjeGriekse yoghurt, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, citroensap en de oregano

Bereid de kip. Snijd de kip in plakken (of koop ze zo in de winkel). Ik heb ze platgedrukt (in een plastic zak) zodat ze allemaal even dun zijn, zo lekker mals blijven en sneller gaar zijn.Griekse Kip in Pitabroodje 3

Voeg nu de marinade toe aan de plastic zak met kip. Kneed en beweeg de zak zodat de marinade Griekse Kip in Pitabroodje 4goed verdeeld is over elk stukje kip. Leg de zak voor een paar uurtjes in de koelkast, ikzelf vind 3 uur perfect.

Haal de kip uit de zak en nu besprenkel je elke stukje kip met zout en peper. Grill Griekse Kip in Pitabroodje 5de kip op een echt hete grill of grillpan. Laat de kip een paar minuten rusten voor je ze in reepjes snijd.

Terwijl de kip iets afkoelt, verwarm je de pitabroodjes.

Serveer elk pitabroodje met de kip, wat tzatziki saus, ui, tomaten, sla en feta kaas.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>