Dieetrecept: Aubergine en Aardappelen uit de oven

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Let op, aardappels met mate tijdens het Mentale Dieet Plan en niet in friet/patat – vorm!  Geschikt voor een Alfa dag.

Aubergine en aardappelen uit de oven

Voor 4 personen

Ingrediënten

500 gram aubergine
500 gram aardappelen
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
Citroensap
Zeezout
Zwarte peper
Fijngeraspte citroenschil of fijngesneden peterselie

Je hebt een braadslede met anti-aanbaklaag nodig.Aubergine en Aardappelen uit de oven

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Giet de olie en de grote braadslede  en zet deze 10 minuten in de oven, totdat de olie heet is.

Snij de aubergine en aardappelen in kleine blokjes. Doe de blokjes in een kom en voeg er de peper en zeezout aan toe.

Haal de braadslede even uit de oven en doe de aubergine en aardappelen er in. Het geheel even omscheppen zodat alles goed geolied is.

Zet de braadslede in de oven voor 30 minuten. Na 15 minuten een keertje omscheppen.

Haal de braadslede uit de oven en voeg er de fijngesneden knoflook toe. Zet de braadslede weer terug in de oven voor nog zo´n 15 minuutjes.

Eenmaal uit de oven voeg je er wat citroensap bij en eventueel zeezout, peper en peterselie (naar eigen smaak).

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • ja weet je katja ik eet geen aardappelen en geen brood en voel me goed bij ben 3 keer in beweging in de sportschool doe pilatus zumba en een keer powerplate heb een andere levensstijl ontdekt eet veel groenten en tussendoor fruit 2 liter water zeker wel kwark en kanckebrood gaat langzaam .

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >