De Heerlijkste Guacamole Ooit!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit GRATIS Afslank Ebook(28blz) onthult oa. de 10 Redenen Waarom Jij Momenteel Geen (buik)Vet Verbrandt.
KLIK HIER Om Het Meteen Te Ontvangen
10 redenen waarom jij op dit moment geen vet verliest

 

De Heerlijkste Guacamole Ooit!

Guacamole is één van mijn vele tekortkomingen. Ik weet niet zeker wat het is, maar als ik ergens kom, dan heb je best gewoon een dubbele portie voorbereid. Kortom, het is een maaltijd voor mij. Ik heb geëxperimenteerd met veel verschillende recepten, waaronder een die kwark en salsa omvat (klinkt raar, maar het is goed !!), en ik ben nog nooit teleurgesteld

Hieronder vind je mijn favoriete recept om heerlijke guacamole te maken. Bovendien erg gezond voor het hart. Wel niet mee overdrijven want bevat redelijk wat vet.  Smakelijk alvast!

De ingrediënten die je nodig hebt :

2 avocado’s
1 roma tomaat
1 limoen
1 bosje koriander
1 jalapeño
1 knoflook
1 ui
zout
maïs chips

 

guacomole1

 

Eerst hak je de jalapeño, koriander, tomaat, ui en knoflook klein. Giet de gehakte ingrediënten in een kom.

guacamole2

Met een aardappelstamper, beginnen te drukken op de gehakte ingrediënten. Doe dit gedurende enkele minuten.

guacamole3

De ingrediënten zullen veranderen in een sappig, schuimig mengsel.

guacamole4

Voeg vervolgens de avocado en zout in de kom. Gebruik de stamper en druk op de avocado’s totdat ze een romige consistentie vormen.
 Dan pers je de limoen in de guacamole. Roer alle ingrediënten goed, en serveer.

Smakelijk ! 😉

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>