De geschiedenis van de ‘ideale’ vrouw

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

de-geschiedenis-van-de-ideale-vrouwEnkele maanden geleden werd door de website BuzzFeed een filmpje op Youtube geplaatst dat je een mooi beeld geeft van de geschiedenis van de ‘ideale vrouw’.  In dit filmpje wordt nog maar eens bewezen dat schoonheid subjectief én relatief is!

Het drie minuten durende filmpje neemt ons mee voor een reis door de tijd en laat ons de geschiedenis van de ‘ideale vrouw‘ zien met een vrouwelijk ideaalbeeld dat constant verandert door de tijd heen.

De geschiedenis van de ‘ideale’ vrouw

Natuurlijk is dit filmpje niet volledig en komen lang niet alle periodes aan bod

– kan ook niet in drie minuten natuurlijk – en de normen en waarden zijn steeds afhankelijk van plaats en tijd, maar het biedt je toch een leuk overzicht. Van het Oude Egypte tot het Victoriaans tijdperk maken we grote tijdssprongen doorheen de geschiedenis en vooral de vorige eeuw komt iets meer aan bod (weliswaar vanuit Amerikaans standpunt): van een jongensachtig uiterlijk in de jaren ’20 tot supermodellen in de jaren ’80.

Wat we leren uit dit filmpje is dat het perfecte lichaam niet bestaat! Dus onthoud dit meiden wanneer jullie nog eens voor de spiegel staan! 😉

Het filmpje was erg populair en werd al bijna een half miljoen keer aangeklikt. Klik hierboven in het artikel op BuzzFeed en je wordt naar de pagina met het filmje geleid.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>