Dagelijks een handje noten verlaagt je cholesterol gehalte

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Amerikaanse en Spaanse wetenschappers hebben naar aanleiding van 25 onderzoeken in 7 landen geconstateerd dat het dagelijks eten van noten bijdraagt aan een gezonder cholesterolgehalte.  Als je elke dag ongeveer 67 gram noten eet, daalt het LDL-cholesterolgehalte (het `slechte` cholesterol in het bloed met 7,4%, het totaal cholesterolgehalte met 5,1% en de LDL/HDL ratio met 8,3%). Het triglyceridengehalte van het bloed daalde met 10,2%.

Met name bij personen met een laag BMI, een Westers eetpatroon en een verhoogd LDL gehalte was het verlagende effect het grootste.  583 proefpersonen werden geëvalueerd en deze gebruikten geen medicatie die het cholesterolgehalte beïnvloeden. Tijdens het onderzoek aten ze walnoten, amandelen, macademia`s pinda`s, pecannoten, pistachenoten of hazelnoten.

Dus dagelijks een handje noten eten is niet alleen lekker- maar ook nog eens gezond!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • jolanda schreef:

  Yes!!
  ik ben begonnen en binnen een week 3 kilo kwijt.
  eigenlijk moet ik het turbo dieet doen want ik moet minstens 40 kilo afvallen, maar dat hou ik niet vol. eiwitten alleen lukt me echt niet. maar afwisselend met een ‘normale’ dag zonder suiker gaat het deze hele week super goed.
  alles weet ik natuurlijk al lang, maar steeds ging ik weer in de fout.
  nu blijf ik mezelf slank zien! Ik wil niet meer waggelen; ik wil gewoon lopen. Ik wil niet meer achter mijn kinderen op de foto (omdat ze dan minder zien hoe dik ik ben) ik wil gewoon naast ze staan.
  Tot nu toe wint mijn slanke ik nog steeds van het snoep!
  Ik hoop dat ik het vol blijf houden.

  • Beste Jolanda,

   Proficiat!! Ook met het MDP zul je jouw ideale gewicht gaan halen, dus wees vooral niet bang dat het je niet gaat lukken of dat je het niet vol houdt! Je hebt een sterke motivatie en goede reden om af te willen vallen, dus zet door en blijf je doel visualiseren.

   Veel succes en plezier met het bereiken van je ideale gewicht!

   Groet,

   Katja

 • pieter schreef:

  het gaat al maanden goed hoor. Sinds april 8 kilo lichter en sinds juni stabiel!

 • Hallo katja, ik ben nu 3 dagen naar tevredenheid bezig met het turboplan. Nu valt mij op dat in het voorbeeld weekmenu staat dat je noten mag eten. Geldt dit ook voor het turboplan? Ik hoor dat je me hierop antwoord kunt geven.
  Met vriendelijke groet,
  Annemieke

  • Deborah schreef:

   21-8-2014
   Hoi Annemieke,

   Ik ben ook met het Turboplan begonnen en daar stonden noten niet in t lijstje wat wel mag. K ben t er wel mee eens dat t soms wel wat onduidelijk en verwarrend is. Het lijkt soms alsof er over 2 verschillende gamma, beta en alfa dagen wordt gesproken die voor het MDP en die voor het Turboplan… Wellicht dat Katja hierop kan reageren?

   Groetjes Deborah

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >