Berichtje ivm Afwezigheid!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hallo allemaal!

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat ik aankomende week (22 januari t/m 30 januari) door persoonlijke omstandigheden niet in staat zal zijn mijn emails elke dag te beantwoorden.

Ik zal mijn best doen zo snel mogelijk op mails te reageren, maar wordt niet boos als het een aantal dagen duurt eer je van me hoort 😉

Indien je problemen ondervindt met het downloaden van de boeken, zou ik je willen vragen eerst even je spamfolder of junk mail folder te controleren. In 9 van de 10 gevallen zullen de boeken zich daar bevinden als ze niet in je inbox zitten. Mochten ze onverhoopt niet in je spamfolder of junk mail folder zitten, stuur me dan gerust een mailtje. Ik reageer zo snel mogelijk op je mail en zal je de boeken toesturen, maar heb even een aantal dagen geduld met me deze aankomende week!

Indien je graag de boeken zou willen bestellen via een overschrijving, dan kun je de gegevens  hier vinden.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie begrip. Nogmaals, aarzel niet een email te sturen als je een vraag hebt. Ik zal mijn best doen zo snel mogelijk te reageren.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Hallo allemaal,

  Het werkt echt super

  ik voel al verschil dus ik raad het iedereen aan om ermee te beginnen!

  Dus geef je snel op en dan merk je het zelf ook.

  Groetjes Ryan

 • van de velde els schreef:

  hallo ,

  ik ben nu 10 dagen bezig met mdp, was eerste week 2 kilo kwijt ,
  nu geen weegschaal dus weet niet waar ik ben maar voel me goed,
  sommige dingen zijn me niet helemaal duidelijk,
  moet je om de 3 uur eten of mag je maximaal om de 3 uur eten?

  maar ik zoek mijn weg wel , het turboplan was me te drastisch,
  ik eet heel graag groenten en een dag per week zonder zag ik nog wel zitten,

  maandag vertrek ik voor 2 weken om mijn kinderen en kleinkinderen te bezoeken,
  ben van plan me aan het schema te houden maar zal wel moeilijk zijn,
  en zonder internet zal ik de coaching missen,
  maar zal verder doen met wat ik al heb, is al heel wat!

  groetjes

  els

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >