3 Gezonde Alternatieven Voor Patat

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Zijn je kinderen (en jij!) gek op frietjes maar vind je de koolhydraten en vetten ervan wat minder?

Dan moet je de drie alternatieven hieronder echt eens proberen!

ZOETE AARDAPPEL

Frietjes van zoete aardappel zijn razend populair. Je hoeft de aardappelen niet te schillen als je daar geen zin in hebt, maar schrob ze wel even goed schoon. Vervolgens snij je de groente in reepjes en gooi je er in een kom wat zout, peper, paprikapoeder en olie overheen. Even husselen zodat de kruiden goed worden verdeeld en verspreid dan de frieten over een bakplaat. 35 tot 40 minuten in de oven op 200 graden, en tadáá: zoete-aardappelfrietjes.

zoete aardappel patat

KNOLSELDERIJ

Datzelfde trucje kun je uitvoeren met knolselderij. Verwarm de oven voor op 190 graden, snij de knolselderij in reepjes en besprenkel ze met olie, zout, peper, knoflook- en paprikapoeder. Bak de reepjes 45 minuten en draai ze halverwege even om, zodat ze overal bruin worden. Lekker met een (zelfgemaakte) tzatziki-dip.

knolselderij patat

POMPOEN

Van pompoen kun je ook lekkere ovenfrietjes maken. Voor de kleinste kinderen is het beter de schil te verwijderen, omdat die best hard blijft. Strooi– verrassing – wat zout, peper en paprikapoeder over de reepjes pompoen heen en bak ze een halfuur op 220 graden.

pompoen friet

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>