RECEPT: Heerlijke Koolhydraatarme Pannekoeken met slechts 4,4 gram suikers

Zou jij deze lekkere pannenkoeken willen oppeuzelen zonder… schuldgevoel of schade te berokkenen aan de vooruitgang van je koolhydraat-bewust dieet of eetpatroon? Deze Ammandelmeel pannenkoeken zijn werkelijk verrukkelijk en bevatten maar 4,4 gram opneembare suikers!

Zelfs je (klein)kinderen zullen er gek op zijn! 

Amandelmeel Pannenkoeken

 

Hieronder vind je dit eenvoudige heerlijke pannenkoeken recept.

Het is één van de verrukkelijke recepten uit de TURBO Transformerende Recepten
( De ULTRA-koolhydraatarme editie)

Ga je het proberen?!

Iedereen zal er gek op zijn…

Hier komt het verrukkelijke recept:

En,… wat denk je ervan?

Inderdaad, simpel, absoluut heerlijk en MINDER DAN 10 gram opneembare suikers!

Net zoals alle andere heerlijke ULTRA-Koolhydraatarme TURBO Recepten die je in het receptenboek vindt.

Ontdek hoe je zelfs tijdens een koolhydraatarm dieet of met een koolhydraat-bewust eetpatroon gewoon kan genieten van je favoriete gerechten.

Ik heb ze immers getransformeerd zodat zij jouw lichaam helpen transformeren! (Het zijn ideale gamma recepten)

Klik Hier wanneer je er nog enkele wil uitproberen.

Je zal absoluut versteld staan hoe lekker en… gezond je kan genieten van deze topgerechten.

En ze bevatten allemaal MINDER DAN 10 gram opneembare suikers!

Wil jij deze hamburger verorberen?!

Niemand, maar dan ook echt niemand houdt  het vol om elke dag opnieuw ultra gezond te eten. Af en toe moet je écht wel kunnen genieten.

Normaal zou ik dus zeggen,… Kies een zondig-dag uit en eet dan datgene waar je verlekkerd op bent. Beperk je best tot 1 zondig maaltijd. Want overdaad schaadt (maar dat weet je waarschijnlijk zelf ook wel ;-)).

Maar met deze ULTRA-Koolhydraatarme editie kan je gewoon genieten van je favoriete gerechten, en… de rest van het gezin eet gewoon mee, zonder dat ze iets ‘raars’ beseffen!

En dit is precies wat je met Het Mentale Dieet Plan leert doen, omdat je aan de hand van korte doch krachtige mentale oefeningen leert om op een spontane manier de juiste keuzes te maken voor je lijn en gezondheid. En dit, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent.

Tot slot… 

Begin gewoon!

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens

Deel desgewenst dit artikel

P.S. Het Mentale Dieet Plan heeft al meer dan 146,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te doen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

>