Light-drinks en Light-Voedsel…


 Mijn Zus Was Vergiftigd Door Het Aspartaam in de LIGHT-Drankjes en Was Letterlijk Bezig Dood Te Gaan…  

(Dit artikel is geschreven door een Amerikaanse Professor die voorlopig zijn identiteit wenst te beschermen. Wanneer je het artikel gelezen hebt, begrijp je wel waarom…)

 

” In oktober 2001 werd mijn zus erg ziek. Ze had maagkrampen en ze had het heel zwaar. Lopen was een enorme opgave. Ze had al haar krachten nodig om uit bed te komen, zoveel pijn had ze.

In maart 2002 had ze al verschillende weefsel-en spierbiopsies ondergaan en had ze 24 verschillende medicaties voorgeschreven gekregen. De artsen konden niet vinden wat zij mankeerde en zij had zoveel pijn en was zo ziek dat ze wist dat ze ging sterven.
 
Ze maakte een testament op voor haar dochter en wilde nog 1 keer genieten en ze plande een reis naar Florida op 22 mei.
 
Op 19 mei belde ik haar om te vragen hoe de laatste testen waren verlopen. Ze zei dat men niets had gevonden maar men dacht dat ze MS had.
 
Ik herrinnerde me een email die een vriend me gestuurd had met de vraag of mijn zus frisdrank LIGHT dronk. Zij bevestigde dit.
Ik raadde haar aan om te stoppen met het drinken van LIGHT drankjes en ik mailde haar het artikel dat mijn vriend me gestuurd had.
 

Binnen de 32 uur na ons gesprekje belde mijn zus me op. Ze vertelde dat haar krampen veel minder geworden waren, ze kon al terug voorzichtig stappen en ze voelde zich al stukken beter.

Ze zou met dit artikel naar haar dokter gaan en ze zou me later terugbellen.

 
Ze belde me later terug…
 

Haar arts was heel verbaasd. Hij zou al zijn MS-patienten bellen en navragen of zij kunstmatige zoutstof gebruikten.

Kortom, mijn zus was vergiftigd door het Aspartaam in de Light drankjes en was letterlijk bezig dood te gaan…

 

Toen ze op 22 mei in Florida aankwam, hoefde ze nog maar 1 pil te slikken, en dat was een pil tegen aspartaam-vergifteging.

Ze is goed op weg naar compleet herstel en ze LOOPT! Geen rolstoel meer.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

 
Dit artikel redde haar leven.
Wanneer er op een label van een produkt staat : SUIKERVRIJ…

onthoud dan 1 ding…

 

Vergeet Het!
En Blijf Er Best Af!


Ik heb verscheidene lezingen gegeven op de Wereld Milieu Conferentie over Aspartaam, op de markt gebracht als Nutrasweet en diverse andere namen.

Tijdens een lezing door de “EPA” was bekend gemaakt dat er in 2001 in de USA een epidemie was van MS en -systemic lupus- (een huidziekte over je hele lichaam).

Het was moeilijk te bepalen welk vergif hier de oorzaak van was. Ik stond op en vertelde dat ik daar was om precies over dit onderwerp een lezing te geven. Ik zal je even uitleggen waarom Aspartaam zo gevaarlijk is.

Als de temperatuur van deze zoetstof boven de 32 graden celsius komt, verandert de methyl-alcohol in Aspartaam in formaldehyde en vervolgens in mierenzuur, dat op zijn beurt weer stofwisselingszuurvergiftiging veroorzaakt.

Mierenzuur is het vergif dat voorkomt in de steek van vuurmieren.

De methanol vergiftiging lijkt erg vel op MS en systematische lupus. Heel veel mensen hebben de verkeerde diagnose gekregen.

Ofschoon MS geen doodsvonnis betekent, is methanol vergiftiging dat wel. Systematische lupus komt bina net zoveel voor als MS, vooral bij Dieet Cola en Pepsi drinkers.

Het slachtoffer weet gewoonlijk niet dat Aspartaam de boosdoener is. Hij of zij blijft het gebruiken; de Lupus wordt zodanig geirriteerd dat het levensbedreigend kan worden.

Wij hebben patienten gezien waarbij de symptomen van systematische Lupus verdwenen zodra zij geen Light drank meer gebruikten.

In gevallen van mensen met MS verdwijnen de meeste symptomen.

We hebben veel gevallen gezien waarbij het zicht terugkwam en het gehoor aanmerkelijk verbeterde.

Dit is ook van toepassing op gevallen van tinnitus en fybromyalgie.

Gedurende een lezing zei ik : ” Als u aspartaam gebruikt en u lijdt aan fybromyalgie, krampen, pijnscheuten, gevoelloosheid in benen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn, onverklaarbare depressie, angstaanvallen, onduidelijk spreken, vertroebeld zicht of geheugenverlies,

 

…dan Heb Je Waarschijnlijk Een Aspartaamvergiftiging.


Mensen stonden gedurende mijn lezing op en zeiden : Ik heb sommige van deze symptomen, is het omkeerbaar?

JA! JA! JA!

Stop met het drinken van Ligth drank en wees alert op Aspartaam op voedsellabels.

Veel producten worden hiermee versterkt.

Dit is een serieus probleem.

Dr. Espart (een van mijn gastsprekers) merkte op dat zoveel mensen symptomatoisch schijnen te zijn voor MS en dat, gedurende zijn recente bezoek aan een ziekenhuis, een verpleegster hem meldde dat 6 van haar vrienden, allemaal zware Cola Light verslaafden, allen de diagnose MS hadden gekregen. Dit kan geen toeval meer zijn.

Light dranken zijn geen dieetproducten.

Het is een chemisch gewijzigd veelvoudig sodium (zout) en aspartaam bevattend product, dat juist maakt dat je verlangt naar koolhydraten. Het lijkt er eerder op dat je juist meer gaat wegen.

Deze producten bevatten formaldehyde, wat opgeslagen wordt in de vetcellen, vooral op de heupen en dijen. Formaldehyde is absoluut vergif en wordt voornamelijk gebruikt om lichaamsweefsel te conserveren.

Veel producten die wij elke dag gebruiken bevatten deze stof, die wij niet in ons lichaam zouden moeten opslaan.

Dr. Roberts vermeldde in zijn lezingen dat, eenmaal verlost van de -dieetproducten- en met geen beduidende toename van oefeningen, zijn patienten een gemiddelde van 7kg verloren gedurende de proefperiode.

Aspartaam is vooral gevaarlijk voor diabetici.

Wij ondervonden dat sommige artsen, die meenden dat zij een patient hadden met retinopathie, in feite te maken hadden met symptomen veroozaakt door aspartaam. De Aspartaam zorgt dat de bloedsuiker oncontroleerbaar wordt.

Daardoor kunnen diabetici lijden aan acuut geheugenverlies tengevolge van het feit dat aspartaamzuur en phenytalaline neurotoxisch zijn als ze zonder de andere aminozuren worden genomen die nodig zijn voor een goede balans.

Diabetes behandelen gaat helemaal over BALANS. Vooral bij diabetici passeert het aspartaam de bloed/hersenen grens en
maakt dan de neuronen van de hersenen slechter.

Het veroorzaakt dan diverse soorten van hersenbeschadiging, infarcten, depressie, manische depressie, paniek-aanvallen, oncontroleerbare woede-aanvallen!!

Consumptie van Aspartaam veroorzaakt deze zelfde symptomen
ook bij niet-diabetici. Documentatie en observatie onthullen ook dat duizenden kinderen met de diagnose ADD en ADHD een complete omslag kregen in hun gedrag als deze chemische producten niet meer gebruikt werden.

Zogenaamde gedragsveranderende medicijnen (Ritalin e.a.) zijn
niet langer meer nodig. De waarheid is dat ze eigenlijk in de eerste plaats nooit nodig waren. De meeste van deze kinderen werden dagelijks -vergiftigd-met juist het voedsel dat beter voor hen zou zijn dan suiker.

Het vermoeden bestaat ook dat de aspartaam in duizenden pallets met Coke en Pepsi Light drank, die gedronken werd door mannen en vrouwen in de Golfoorlog, gedeeltelijk schuld heeft aan het welbekende -Golfoorlog syndroom-.

Dr. Roberts waarschuwt dat het geboortegebreken kan veroorzaken, zoals verstandelijke handicaps, als het gebruikt wordt gedurende de tijd van conceptie of de zwangerschap.

Kinderen lopen vooral het risico van neurlogische kwalen en zouden NOOIT kunstmatige zoetstof moeten krijgen.

Er zijn verscheidene gevallen bekend van kinderen die lijden aan epileptische aanvallen en andere neurologische storingen die rechstreeks veroorzaakt worden door het gebruik van dit dodelijk vergif.

Hierin ligt het probleem. Er was een hoorzitting van het Congres waar gorte bezwaren werden ingediend tegen het gebruik van Aspartaam.

Sinds deze hoorzitting zijn er nog twee gevolgd en nog steeds is er nog niets aan gedaan. De medicijnen en chemische lobbies hebben veel te zeggen en zin van grote invloed…

Helaas is het patent van Monsanto op Aspartaam verlopen. Er zijn nu meer dan 5,000 producten op de markt die dit dodelijke chemische product bevatten en er zullen er nog meer worden geintroduceerd. Iedereen wil een stukje van de -Aspartaam-cake-.

 

Ik kan u verzekeren dat Monsanto, de uitvinder van Aspartaam,
weet hoe dodelijk het is.


En is het niet ironisch dat Monsanto o.a. de Amerikaanse Diabetes Vereniging, de Amerikaanse Dieet Vereniging en de Conferentie van het Amerikaanse College van artsen sponsort?

Dit is onlangs aan het licht gebracht in de New York Times. Bovengenoemde organisaties kunnen geen kritiek leveren of hun link met Monsanto bekend maken, omdat zij geld krijgen van de voedselindustrie en achter hun producten moeten staan.

Senator Howard Metzenbaum schreef en presenteerde een wetsontwerp, dat men labelwaarschuwingen moest aanbrengen op producten die Aspartaam bevatten, vooral voor wat betreft zwangere vrouwen, kinderen en babies.

Het wetsontwerp zou ook onafhankelijke studies moeten instellen over de bekende gevaren en de bestaande problemen bij de bevolking betreffende aanvallen, veranderingen in de hersenen, neurologische veranderingen en gedragssymptomen.

Het wetsontwerp werd afgewezen.

Het is bekend dat de machtige medicijnen en chemische lobbies hier verantwoordelijk voor zijn door de -honden- van ziekte en dood los te laten op een argeloos en ongeïnformeerd publiek. ” 

Wel, JIJ bent nu geïnformeerd. JIJ hebt het recht om dit te weten!!!

Handel er nu a.u.b ook naar…
 

 Ontdek RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan

 

Tot binnenkort.

 

Auteur van ” Het MENTALE Dieet Plan ”
Ontdek RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan

P.S. Het Mentale Dieet Plan begeleidt je op een hele eenvoudige wijze in 7 makkelijk te volgen stappen en legt je uit WELKE dingen die je doet, je onbewust dient te doen om blijvend af te vallen.

              Ontdek RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan

Het is in deze eenvoud en in het BEGRIJPEN van WAT je DOET dat het geheim schuilt. Je leert jezelf ‘coachen’ om het aangeleerde te blijven doen, ZONDER dat het aanvoelt als een verplichting…Bovendien word je mentaal ondersteund zodat je STOPT met jezelf altijd te saboteren

Start pas met Het Mentale Dieet Plan wanneer je ECHT gemotiveerd bent om ECHT te beginnen.

                Ontdek RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan

Deel desgewenst dit artikel

>