Hoe Persoonlijke Ontwikkeling Bij Het Afvallen Helpt

Gebruik persoonlijke ontwikkeling om jouw afslankproces te stimuleren.

Persoonlijke ontwikkeling omvat elke activiteit die het zelfbewustzijn en de identiteit verbetert, talenten en potentieel ontwikkelt, de kwaliteit van leven verbetert of bijdraagt ​​aan het verwezenlijken van jouw hoop en dromen.

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling is een continu proces waar je je hele leven mee bezig bent.

Wanneer je continu aan jezelf werkt en jezelf ontwikkelt, ben je meer geneigd om je volledige potentieel te benutten. Het helpt je te groeien, volwassen te worden en succes en geluk te behouden. Het is de basis van emotionele, fysieke, intellectuele en spirituele gezondheid.

Wanneer het gaat om afvallen, helpt persoonlijke ontwikkeling je manieren te vinden en te plannen om gezonde veranderingen door te voeren. Het helpt je om je voedings- en bewegingsvaardigheden te verbeteren. En het helpt je nieuwe ideeën te ontwikkelen over hoe je jouw doelen met succes en tevredenheid kunt bereiken.

Als je wilt afvallen, moet je de tijd nemen om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Niemand anders kan dit werk voor je doen.

Als je moeite hebt om duidelijkheid te krijgen over jouw afslankproces en heb je hulp nodig bij het in kaart brengen van persoonlijke maaltijden en oefeningen, gebruik dan Het Mentale Dieetplan en het coaching programma met mij als je coach. Dit zal je handvaten geven tijdens het afslanken.

En ik geef je constante ondersteuning die je nodig hebt om het gewicht er voorgoed af te houden.

Je levensstijl ten goede veranderen

Hoe Persoonlijke Ontwikkeling Bij Het Afvallen Helpt - lees een boek

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Om je levensstijl ten goede te veranderen – door je in te zetten om af te vallen – is een investering in jezelf nodig.

Je moet tijd investeren en leren welke tools nodig zijn om verandering te bereiken. Je leven veranderen kost werk, maar dat kan absoluut leuk zijn!

Als drukke vrouw, moeder, zakenvrouw en coach weet ik dat persoonlijke ontwikkeling mij op de been houdt en sterk houdt! Dingen zoals het luisteren naar audioboeken in de auto helpen me. En ik heb digitale boeken op mijn telefoon voor als ik ergens moet wachten. Een ander voorbeeld: tijdens het sporten luister ik vaak naar podcasts.

Gebruik de soort persoonlijke ontwikkeling die je interesseert. Het verbeteren van jouw leven wordt nooit saai zo!

Persoonlijke reflectie en verantwoording, het geheim om je leven te veranderen

Hoe Persoonlijke Ontwikkeling Bij Het Afvallen Helpt - samen sporten

Persoonlijke ontwikkeling op het gebied van afslanken betekent beoordelen wat er in je leven moet veranderen en beslissen om die veranderingen door te voeren, wat er ook gebeurt.

Het vereist eerlijkheid, discipline, geduld en vasthoudendheid.

Voor mij is het ook een kans om zelfbewust te worden over de dingen die me tegenhouden. Persoonlijke ontwikkeling ziet er voor iedereen anders uit. Het kunnen kleine of ingrijpende veranderingen zijn, afhankelijk van wat jouw persoonlijke doelen en dromen zijn.

Persoonlijke ontwikkeling mag geen eng of intimiderend proces zijn.

Elke persoon heeft veel zelfontplooiing te doen in het leven, of hij dat nu wil doen of niet. Niemand is perfect en persoonlijke ontwikkeling zal alleen maar bijdragen aan het verbeteren van je gaven, talenten en schoonheid als individu.

Wat persoonlijke ontwikkeling inhoudt

alpha detox snelstartgids

Persoonlijke ontwikkeling kan bestaan ​​uit het volgen van een detox, zoals de Alpha detoxkuur.

De Alpha detoxkuur geeft je lichaam een energie-boost met een betere stofwisseling als resultaat. Leren hoe je lichaam reageert op een detox is ongelooflijk krachtig.

Het kan ook bestaan ​​uit het doen van een training thuis en volgen van een voedzaam maaltijd programma, zoals het Mentale Dieet Plan, al dan niet in combinatie met het Fit-in-4-Minuten-Video-Coaching Programma.

Met het Fit-in-4-Minuten-Video-Coaching Programma beweeg je op een gemakkelijke en plezierige manier in het comfort van jouw eigen huis, zonder fitnessapparatuur nodig te hebben. En het kost je slechts VIER minuutjes per dag…

Hoe persoonlijke ontwikkeling je zou moeten laten voelen

Tijdens je afslank avontuur moet je positieve en gezonde activiteiten doen waardoor je jezelf sterker voelt en je buiten je comfortzone duwt.

Je groeit nooit wanneer je binnen je comfort zone blijft. Maar wanneer je niet bereid bent om door het zweet te gaan of niet elke dag fastfood te eten, moet je je afvragen of jouw doelen wel verleidelijk genoeg zijn om echte verandering teweeg te brengen.

Zelfontwikkeling kan moeilijk zijn, maar het is absoluut de moeite waard.

Wil je jouw dromen verwezenlijken en het lichaam krijgen dat je altijd al wilde hebben? Er is geen betere dag dan vandaag om aan je persoonlijke ontwikkeling te beginnen! Met een sterke zelfontplooiing zul je in staat zijn om jouw leven te sturen op welk gebied dan ook.

Ik heb een aantal GROTE “obstakels” in mijn leven meegemaakt, waaronder het blind worden van mijn driejarig dochtertje, nu 22 jaar geleden. Ik heb leren omgaan met angst terwijl ik leerde hoe ik moest opvoeden. En ik heb nog zoveel meer meegemaakt. Maar zelfontplooiing heeft me niet alleen door de moeilijke tijden heen geholpen, het heeft me ook sterker gemaakt juist door die ervaringen.

Ondertussen ben ik al jaren een Master Trainer in N.L.P. (Neuro Linguistic Programming) en ik gebruik die kennis en ervaring uiteraard in Het Mentale Dieet Plan en de coaching. (Vandaar de naam “Mentale” Dieet Plan)

Aan de hand van eenvoudige, direct toepasbare mentale oefeningetjes (gebaseerd op N.L.P) help ik jou gedrag en inzichten over voeding en beweging voor goed te veranderen. En dat is waarom Het Mentale Dieet Plan, ook na 11 jaar, nog steeds één van de meest succesvolle afslankprogramma’s is in Nederland en Vlaanderen.

Mijn hele personal development avontuur is echter begonnen met één specifiek boek

Je Ongekende Vermogens van Anthony Robbins!
 En zeker in een barre periode zoals deze waar we nu doorgaan, kan ik je dit boek van harte aanbevelen! Indien ik dit boek niet gelezen had, had mijn leven er ongetwijfeld heel anders (en minder goed) uit gezien.

Voor mij was het de start om een echte boeken junkie te worden (ik lees tss 50 à 80 boeken per jaar), mijn N.L.P. opleiding te voltooien, en… ik heb zelfs vijf jaar de wereld rond gereisd met Anthony Robbins, als één van zijn executive coaches in het M.U.S.T. team, waarbij we mensen hielpen om hun volle potentieel te bereiken!

Een ongelofelijke leerrijke en voldoening gevende ervaring, die ik daarna gebruikt heb bij het creëren van Het Mentale Dieet Plan.

Zo zie je maar waar slechts één boek toe kan leiden.

Heb je nog kinderen in huis en zijn ze ongeveer 18 jaar of ouder?  Laat hen alstublieft dit boek lezen!! Het kan het begin zijn van een fantastisch avontuur…

En in tijden zoals nu, waar de meeste mensen zich vervelen omdat ze binnen moeten blijven, wat beter kan je doen, dan een beetje aan jezelf te werken en je hersenen te voorzien met de beste mentale vitaminen die je kan vinden.

Het boek zal je ook in deze barre tijden nieuwe inzichten geven, mogelijkheden doen ontdekken die je niet voor mogelijk hield en het zal je helpen om het licht aan het einde van de tunnel te zien, wat ook de situatie is waarin jij je nu bevindt!

Op voorwaarde dat je ACTIE onderneemt natuurlijk!

Zonder persoonlijke ontwikkeling kan het gemakkelijk zijn om slachtoffer te worden van de omstandigheden en obstakels van het leven.

Geloof me, we hebben allemaal obstakels! Het kan een gewoonte worden om terug te vallen op negatief gedrag dat je verder van je doelen brengt. Als je dit doet, loop je alle vooruitgang mis. Met zelfontwikkeling kun je die patronen gaan zien en veranderen.

Je verdient het om er op je best uit te zien en je goed te voelen en  de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt!

 

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens

P.S. Het Mentale Dieet Plan heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te doen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

Deel desgewenst dit artikel

>