Getuigenissen

Iedere maand belonen we de leukste getuigenis en/of comment op de Blog met een leuke verrassing…een gezellig etentje voor twee personen in een *Michelin* sterren restaurant, een weekendje uit, etc…want afvallen en je ideale gewicht bereiken kan ook op een leuke manier.

Je getuigenis heeft volgende eigenschappen : a) waarheidsgetrouw   b) specifiek en beschrijvend   c) inspirerend en motiverend

Hoe winnen?

De getuigenis die op het einde

(Alle Getuigenissen die je op deze blog vindt zijn ORIGINELE getuigenissen van deelnemers aan Het Mentale Dieet Plan. Deze getuigenissen zijn of zelf geplaatst door de deelnemers of ze hebben ons un resulaten doorgemaild. Wij hebben alle mails ter inzage beschikbaar indien wenselijk.)
dinsdag 20 april 2010 om 10:14
Hoi Mensen,

Vanaf vrijdag ben ik ook bezig met het mentaal dieet plan. (echt waar ik ben geen verkoopster maar serieus met afvallen bezig!!!!!!!!!) En ik moet zeggen dat het me ook goed bevalt, ik heb nog geen honger gehad en voel me goed. De 1e 2 dagen wel iets hoofdpijn maar ik at ook heel veel snoep en koek enzo en nu bijna geen koolhydraten meer dus misschien heeft het daar iets mee te maken. Verder heb ik gistermorgen stiekum o pde weegschaal gestaan ( beter is maar 1x per week…) maar na 3 dagen strikt het plan volgenb(niet het turboplan) was er 2,6 kg vanaf. Nu heb ik toevallig een supersonische weegschaal met vetpercentage ed en het is dus bijna allemaal vet wat eraf is! Heel bizar en ik snap er zelf ook niets van. Het is dus niet helemaal waar dat je de eerste week alleen maar vocht en spier verliest. Kortom, ik ben blij met dit plan, al ben ik natuurlijk nog maar net bezig maar het bevalt dus eerst prima.
Ik wilde eigenlijk ook gewoon stoppen met snoepen enzo, gezond eten en bewegen maar dat lukt me niet, ik heb echt een houvast nodig. En in mijn geval is dat nu dus dit.
Ik hoop dat je er iets aan hebt!
:stiena:

maandag 26 april 2010 om 08:59
hoi Flowerlady,

ik schrijf inderdaad niet zoveel, ben lekker veel buiten ;-) het gaat nog heel goed met mij, nu 4 weken verder, 2 keer een proteienenweek gedaan, en 2 keer een week met groenten erbij, er is nu 5 kilo af.. mijn man is nu weer thuis, dat maakt het hele strenge lijnen wel lastiger, dus ben ik nu begonnen met het mentaal dieetplan, eerst was het het turbo plan, je mag dan wat gevarieerder eten, ook een boterham op de alfa dagen. gister3en was de eerste alfa dag, moet zeggen, was heerlijk, maar ook effe wennen, wat je zegt over lucht, daar had ik ook veel munder last van in het turbo plan, maar nu voel ik wel weer vol, na een dag weer koolhydraten eten, bizar eigenlijk he? nou ja, ik heb me voorgenomen op de alfa dagen dus toch maar rustig aan te doen met brood, gewoon 1 bammetje voor de lekker, en dan een lekkere verse salade erbij, sellery met een appeltje bijvoorbeeld, daar genoot ik gisteren nog het meeste van, terwijl ik echt een broodeter en snoeper was! ik weet nu dus wel zeker dat het voor mij de goede keuze was, ben echt afgekickt, en alleen maar meer overtuigd dat ik het kan, ik keek zo uit na die boter ham, maar als je dan merkt dat die je daarna zo blijft achtervolgen, laat dan maar ;-)

groetjes, Karin

Ik ben 12 kg afgevallen in 14 dagen.*
________________________________________
Hallo Allemaal,

Nu ongeveer 3 maanden geleden ben ik gestart met deze geweldige dieet Training.

Na div. publicaties in kranten en tijdschriften kreeg ik de uiteindelijke bevestiging op Het Dieet Forum. en werden mijn ogen eindelijk geopend.

Het Mentale Dieet Plan is het alles omvattende Dieet concept. Katja Callens, de Nederlandse Auteur van dit Concept laat er geen gras over groeien. Ze is geniaal! Zij levert het keiharde bewijs dat Afvallen zeer eenvoudig is, en absoluut werkt voor iedereen.

Ook ik heb talloze diëten gevolgd, maar had nooit de motivatie om dit langer dat 1 maand vol te houden.

Hier in Nederland worden we werkelijk overstelpt met duizenden diëten en ongetwijfeld zitten daar hele goede tussen, maar dan nog ontbreekt het aan motivatie en doorzettingsvermogen.

Dit dieet plan voorziet werkelijk in alles; geweldige voeding adviezen, heerlijke recepten, maar bovenal de Mentale ondersteuning online. Elke dag word je gestimuleerd tot dat je je streefgewicht hebt bereikt.

En wat velen zal aanspreken is dat bij deze mentale dieet training fitness en sporten absoluut niet aan de orde is.

Het is voor mij dan ook duidelijk geworden dat afvallen absoluut tussen je oren zit.

Ik ben er van overtuigd dat dit voor iedereen een geweldig concept is! Als het goed is kun je via onderstaande link de website bekijken voor veel gratis informatie. Ik wens iedereen heel veel succes!

Hoi!

Ik ben ook begonnen aan het mentale dieetplan en heb er een goed gevoel over. Ik heb net zoals een andere lezer van jouw site wat moeite met recepten voor de Gamma dag. Mag je bijvoorbeeld wel zuivelproducten als magere kwark en magere melk? Kan jij een voorbeeld geven wat jij zoals at op een Gamma dag?

Je zou me er enorm mee helpen!

Groetjes Evi

20 februari 2010 06:15

Hallo Patrick,

Ben zelf ook al weer een paar weken bezig met het Mentale Dieet Plan! Wat een perfect concept zeg! Had ik dit maar een jaar eerder geweten!

Drink jij gewoon koffie Patrick?

Loes.

Het Mentale Dieet Plan, werkt het?…

Hallo allemaal,

Zeld ben ik ook aan de slag gegaan met afvallen en tijdje geleden en voor mij heeft het Mentale Dieet Plan erg geholpen . Ik heb er veel baat bij gehad.
Ik ben erg enthousiast over dit dieet en las laatst ergens dat het in de top 5 stond van diëten *wauw*

gr. bart

Gepost door: Gtje ()
Datum: 16 december 2009 09:40
Hoi Rita,

Ik heb hele goede ervaringen met het MDP, ben nu bijna 3 weken bezig en al 5 kilo lichter.
Jaja….in deze ‘moeilijke’snoep tijd.
Moet je wel eerst het TurboDieetPlan volgen.
Het is even doorzetten en echt niet zondigen en een mindset veroorzaken maar dat gaat eigenlijk vanzelf met het boek en mailbegeleiding.

En tja wat je gewicht…. dat ligt er natuurlijk maar net aan hoe groot of klein je bent.
Ik woog 77 en ben 1.71cm.
Ik wil net onder de 70kg zijn en dan stop ik met het TDP ga ik over op het MDP.
En het mooiste is dat het gaat lukken en dat ik nooit meer op dieet hoef!

Ik zeg dus: doen!

Succes en je strijd tegen de kilo’s.
HG,
Gtje

Gepost door: anita-ronny2hetnet.nl ()
Datum: 24 maart 2010 22:28
hallo, ben nu 4 weken met het plan bezig en 4 kilo afgevallen.
Doe niet het turbo plan, ik heb niet het gevoel iets te moeten laten, ik bepaal zelf wat ik wel en niet eet.
Het confronteerd je met jezelf, nu kan ik daar goed tegen.
Was op zoek naar iets om iemand die mij op een directe doch dringende manier kan confronteren met mijn eigen gedrag en dat is hierbij gelukt.
DIe 50 euro waren het mij bij voorbaat al waard, en nu nog steeds.
Door de mentale oefeningen die je doet denk je echt na over jezelf, want je kunt uieindelijk maar 1 persoon voor de gek houden en dat ben je zelf.
en zoals zij zegt,…. het mooie is dat jij ook zelf degene bent die dat kan veranderen.
Succes A.
Gepost door: [email protected] ()
Datum: 08 april 2010 10:41
Het mentale dieetplan schijnt erg goed te werken naar wat ik hoor van klanten.

Hier kun je het verkrijgen: Het mentale dieetplan

Gepost door: michellev ()
Datum: 11 april 2010 15:52

Hoi iedereen,
Ik ben met het mentaaldieetplan en turboplan 15 kg afgevallen in bijna 2 maanden.

Liefs,

Michelle

15 januari 2010 om 13:06

rsws

Ik ben ook met het Mentale Dieet plan bezig en bij mij werkt het prima. We weten inderdaad wat me moeten doen maar om één of andere reden doe ik het nooit of geef ik het op. Dat schrijft het mentale dieetplan ook. ze coachen mij nu en ik heb veel steun aan de mentale oefeningen die ik ontvang. Ze hebben ook een positieve uitwerking op andere aspecten in mijn leven. en ik ben toch al meer dan 7kg kwijt gespeeld. succes iedereen.
Rita
Gekozen door TROS CONSUMENTEN CONTACT tot Beste Mentale Dieet Ondersteuning.***

Ik ben 12 kg afgevallen in 14 dagen.*
________________________________________
Hallo Allemaal,

Nu ongeveer 3 maanden geleden ben ik gestart met een geweldige dieet Training.

Na een uitzending van Tros Consumenten Contact werden mijn ogen eindelijk geopend.

Ook ik heb talloze diëten gevolgd, maar had nooit de motivatie om dit langer dat 1 maand vol te houden.

Hier in Nederland worden we werkelijk overstelpt met duizenden dieten en ongetwijfeld zitten daar hele goede tussen, maar dan nog ontbreekt het aan motivatie en doorzettings vermogen.

Dit dieet plan voorziet werkelijk in alles; geweldige voeding adviezen, heerlijke recepten, maar bovenal de Mentale ondersteuning online. Elke dag word je gestimuleerd tot dat je je streefgewicht hebt bereikt.

En wat velen zal aanspreken is dat bij deze mentale dieet training fitness en sporten absoluut niet aan de orde is.

Het is voor mij dan ook duidelijk geworden dat afvallen absoluut tussen je oren zit.

Ik ben er van overtuigd dat dit voor iedereen een geweldig concept is! Als het goed is kun je via onderstaande link de website bekijken voor veel gratis informatie.

Ik wens iedereen heel veel succes!

Gr, Patrick.

Hoi Charlotte,

Waarschijnlijk vind jij de opzet van de website te commercieel? Daar kan ik me in vinden. Grote letters en grijpende teksten. Maar owee…. Het is een bijzonder uitgebalanceerde voedings training, niet elkel gericht op wat je mag eten, maar waarschijnlijk nog net iets belangrijker, het mentale aspect. als ik je vertel dat ik een dieet nog nooit langer dan 3 maanden heb vol gehouden, en nu al 7 maanden met het dieet plan werk, mag dit absoluut bijzonder genoemd worden! Zo motiverend en stimulerend!

Misschien is de opzet van de site te vol en wat kleurig en groot! Maar het Mentale Dieet Plan is werkelijk super Charlotte!

Groetjes,

Arrow Mentale dieet plan….. Super Goed!

Hallo Allemaal,

Als er nog mensen zijn die twijfelen aan het mentale dieet plan, kan ik uit eigen ervaring alle twijfels bij je weg nemen. Dit is zo geweldig! Je leert volledig opnieuw naar voedsel kijken en hoe dit op een verantwoorde manier tot je te nemen.

Bekijk de website en zie wat het voor jou kan betekenen!!**

De link naar de website is vast te vinden hier in deze topic!!

Succes

Loesje x

Wink

Dag…

Mijn ex-buurvrouw is hier ook mee bezig. En is al zeker heel wat kilos afgevallen. Ik ben er ook mee bezig maar kan iemand een voorbeeld van een dag geven? Ik mis nl de voorbeelden uit de TurboActieplan. Ik weet wat ik nu wel mag eten maar ik kan geen logische samenstelling maken.

Kan iemand me hierbij helpen?
ook al is het maar 1 voorbeeld (om een beetje te kijken of k het goed doe, en genoeg is).

Cheles..

als je een eindje terug kijkt heb ik wat tips voor het eten gegeven………..
Ikzelf neem ook optimel en magere yoghurt. Verder gril ik de laatste tijd vaak een stukje kipfilet een dag van te voren die ik in de koelkast leg en dan kan nemen. Ook eet ik vaak zalm uit de oven.
Moet zeggen dat ik het ook eenzijdig vindt hoor maar het vliegt eraf, je hebt echt geen honger!! Enne…………(Patrick even niet kijken) ik neem ’s avonds wel groente en tegen een uur of negen neem ik fruit waar ik zin in heb, ook rustig twee stuks. Maar dan val je nog zat af hoor!!
Had pas een paar weken aangemodderd en ben toen afgelopen maandag maar weer goed begonnen maar weeg nu al weer minder dan het laagste gewicht wat ik was toen ik begon de “zondigen”………..Zet ‘m op, doe mee op het forum (werkt heel stimulerend) en bedenk maar dat je in de zomer een stuk fitter en slanker zult voelen en misschien zelfs wel op streefgewicht zult zijn (weet niet hoeveel je moet natuurlijk).
Ik kom van de 82 kilo, ben nu 76 en wil ABSOLUUT als ik vakantie heb onder de 70 kilo zijn!!! Dat gaat me zeker lukken.

groetjes en hou ons op de hoogte

Dank je wel Ingrid! Na alle mislukkingen (uitgesmeerd over een heel leven hoor) durf ik er haast niet in te geloven, ik ben mevrouw Superjojo!
Ben nu wel supergemotiveerd en enthousiast bezig, want bewegen gaat moeilijker, ik ben niet lang (1,62 m) dus korte dikke beentjes hihihi. en nog X benen ook…. Heb foto’s van nu genomen, kijken wat het verschil is over een half jaar???
Het gekke is: heb geen enkele behoefte aan zoetigheid of chocola!
Het Turbodieet kost geen moeite, ben wel benieuwd naar de godendrank. Wat is dat? Heb die mail van Katja nog niet gekregen jammer genoeg.
Allemaal heel veel succes! We komen er wel

Mjammie

Datum plaatsing: 6 mei ’10 om 14:16:24

ik ben met het “mentale dieetplan” in
totaal 18 kilo afgevallen in twee maanden tijd, ja ook tijdens de
feestdagen. Dit heeft mij voor het eerst in mijn leven geen moeite
gekost en jij kan dit ook.

Hoi Dientje,

Leuk dat het je opvalt, weet je het mentale dieet plan is gewoon een fantastisch concept waar heel veel mensen gebaad bij zijn. Het grootste gedeelte speelt zich af tussen je oren. Mischien weleens gehoord van NLP. Het Mentaal stimuleren of afleren van bepaalde gewoonten.

Ik hoop dat ik jouw bericht als een compliment mag opvatten, ik wens je veel succes met jouw race tegen de kilo’s. Je hebt er nog best wel veel te gaan.

On 17/04/2010, at 12:00 AM, Marc Van Damme wrote:
Beste Katja,
Ik pas het turbo dieet toe, en ik moet zeggen : het gaat geweldig.  Op iets meer dan 3 weken ben ik 11 kilo kwijtgeraakt. Ik ben dan ook super gemotiveerd om verder te doen.
Je spreekt al van het begin over het bonusrapport over vetverbrandende groenten, dat we al heel snel zouden ontvangen. Ik zou je willen vragen me dat te bezorgen, ik vind het van belang dat ik weet welke groenten dat zijn.
Zo heb ik horen zeggen dat je best geen wortelen en geen enkele peulvrucht kan eten tijdens het turbo actie plan.  Ik zou graag de waarheid hierover kennen.
Nogmaals,  het is een geweldig dieet, ik zie eindelijk licht aan het einde van de tunnel.
Groetjes,
Marc.
>