Zo verloor Janne Stoks 30 kilo!

Regelmatig krijg ik mailtjes van MDP’ers  binnen die dol enthousiast zijn over hun resultaat dat ze bereikt hebben met Het Mentale Dieet Plan. Dit doet me keer op keer plezier en zeker wanneer ik een bevestigend antwoord krijg op mijn vraag of ik hun verhaal (en foto’s) mag gebruiken om anderen te inspireren om nooit op te geven tijdens hun afslank avontuur. Want dit blijft natuurlijk een serieuze persoonlijke keuze die ik steeds respecteer. Vandaag mag ik met je het verhaal van Brenda delen en ik hoop dat het een inspiratie mag zijn…

Hieronder dus een start foto en het resultaat van Brenda’s avontuur met Het Mentale Dieet Plan:

Wil jij ook al je overtollig lichaamsvet kwijtraken? Lees hier alles over een koolhydraatarm voedingspatroon.

Jeannet Stoks is 29 jaar en moeder van maar liefst 5 kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Doordat de kinderen snel achter elkaar zijn geboren heeft zij nooit echt de tijd gekregen om tussen de zwangerschappen door weer op gewicht te kunnen komen.

In 2013 beviel zij voor het laatst van een tweeling. Daarna kreeg zij problemen met haar lichaam. Haar buik was zodanig uitgerekt dat ze last kreeg van haar rug, met regelmaat een ontstoken navel had en smetplekken kreeg.

Op een dag las ze via Facebook een advertentie die haar erg aansprak. Een kliniek in Zevenaar zocht modellen voor het programma mijn lijf mijn zorg op SBS 6. Dit wilde zij ontzettend graag. Een buikwandcorrectie zou voor haar perfect zijn na al die zwangerschappen. Ze werd uitgenodigd op intake gesprek, maar daar kreeg ze te horen dat ze veel te veel overgewicht had en een te hoge bloeddruk om in aanmerking te kunnen komen voor de buikwandcorrectie. Het zou veel te gevaarlijk zijn om zo’n operatie uit te voeren.

Dit was voor haar een grote teleurstelling maar ook iets dat haar deed inzien dat het zo niet langer verder kon. Ze wist hierdoor dat er echt werk aan de winkel was. Jeannet wilde zo graag af van de pijn en onzekerheid die zij voelde door haar buik, dat ze er alles voor over had.

Meteen na de afspraak gooide zij roer gaat om. Ze reed naar de sportschool om zich op te geven en naar de blokker om een weegschaal te kopen. Hoewel zij dacht dat ze zo rond de 83 kilo zou wegen, schrok ze enorm toen ze 91,5e kilo op de weegschaal zag staan!

“ Hoewel ik 29 ben, voelde ik me lichamelijk wel 80 jaar “, vertelt Jeannet openhartig. De schaamte die zij had voor haar buik als zij bijvoorbeeld ging zwemmen of sporten was onvoorstelbaar. “Dit was echt de hel voor mij.” Ook douchen met haar partner was iets dat zij verschrikkelijk vond.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Via google kwam ze op onze website www.jasperalblas.nl uit. Direct bestelde ze het 7×7 receptenboek en downloadde de boodschappenlijst en ging aan de slag. Ze begon op 2 oktober 2014 en had snel door hoe het koolhydraat arme dieet werkt. Met behulp van het boek en de boodschappenlijst stelde zij al snel haar eigen recepten samen.

De eerste weken waren heftig zwaar en ontzettend moeilijk. Maar ze wilde zo graag gezonder en slanker worden en die buikwandcorrectie ondergaan dat ze zich er door heen sloeg. Na drie weken begon haar lichaam te wennen aan het eten zonder suikers. Ze dronk 2 tot 3 liter water per dag inclusief groene thee.

Het was een moeilijke tijd. Ze zag haar kinderen regelmatig snoepjes, koekjes en frietjes voor haar neus eten. Dit was echt heel lastig voor haar. Ook haar partner houdt van een vette hap dus hij bezocht regelmatig de snackbar, shoarmatent en MacDonalds en dat doet hij nog steeds. Maar Jeannet liet zich niet uit de weg slaan. Niks kon haar nog tegen houden. Zij moest en zou het halen en niet meer zo dik zijn.

En het ging als snel steeds makkelijker en steeds beter. De kilo’s vlogen er af. Verjaardagen, kerst, oud en nieuw. Al die tijd is ze consequent gebleven aan het dieet.

Zelfs toen haar partner met kerst zei: “Ach, kom het is kerst”, bleef ze volhouden. Ze hield zich volledig aan het koolhydraatarme eten.

Ze merkte dat ze steeds creatiever werd. Ze maakte de gerechten zo lekker mogelijk. Omega drie eitjes, zalm, garnalen, forel, haring, groenten, salades, kip, wokken. Allemaal heerlijke recepten maakte ze klaar.

“Het prettigst aan het dieet vind ik, dat je alles wat in de boodschappenlijst van Jasper staat mag eten zoveel als je wilt, als je honger hebt. Dat maakt het heel goed om vol te houden. ”

Inmiddels zijn we een half jaar verder en kan Jeannet wel stellen dat ze de strijd heeft gewonnen. Ze weegt nog maar 62 kilo. Zij is dus bijna 30 kilo afgevallen! Wat een fantastisch resultaat!

Haar streefgewicht is 60 kilo dus zij is nog niet helemaal waar ze wilt zijn maar alleen het veloverschot wat er nog aan haar lichaam hangt is al ruim 3 kilo. Eigenlijk heeft zij haar streefgewicht dus al behaald.

Hoewel Jeannet trots op zichzelf is en zich erg sterk voelt hoopt ze in de toekomst in aanmerking te komen voor de buikwandcorrectie. Met haar vijf kinderen gaat zij het helaas niet redden om het financieel zelf rond te krijgen.

Inmiddels heeft ze verschillende TV programma’s aangeschreven en heeft ze stille hoop dat er op een dag een telefoontje komt die haar zal helpen van de overtollige huid af te komen.

“Natuurlijk ga ik door met gezond en koolhydraat arm eten, want ik voel me daar erg goed bij. Maar pas als ik de buikwandcorrectie heb gehad is mijn doel helemaal bereikt en ben ik de gelukkigste vrouw op aarde.”

Jeannet, wat een fantastisch resultaat! Jij mag enorm trots zijn op jezelf. Ik hoop dat je in de toekomst een buikwandcorrectie zal krijgen, want die heb je zeker verdiend. Ga zo door!

En dat ziet er dus zo uit…

beaft

Wil jij ook al je overtollig lichaamsvet kwijtraken? Lees hier alles over een koolhydraatarm voedingspatroon.

Deel dit artikel

>