Wilskracht – Niet Het Laatste Antwoord Voor Blijvend Afslanken

Waarom wilskracht nooit het laatste antwoord is op permanent gewichtsverlies. Veel zogenaamde gezondheidsexperts schrijven het succes van het afslanken toe aan wilskracht. Dit is niet alleen een valse overtuiging, maar ook een manier om jezelf te saboteren. Het is een feit dat de meeste mensen niet in staat zijn om hun wilskracht voor langere tijd te behouden, gewoon omwille van de chemie in onze hersenen.

Wilskracht is een valse profeet; één die in onze geest is gesmeed om ‘anderen’ te ‘imponeren’, hoewel we in de kern ervan weten dat het slechts een hoop leugens is.

Vraag je jezelf af waarom wilskracht niet de definitieve factor is die jouw gewichtsverlies zal bepalen? Lees verder om het te ontdekken:

Wilskracht - Niet Het Laatste Antwoord Voor Blijvend Afslanken op de weegschaal staanWilskracht kan niet goed omgaan met doelen

Heb je je ooit afgevraagd waarom wilskracht je niet helpt je doelen te bereiken? Dit is omdat wilskracht onmogelijk, gedurende een bepaalde periode, op dezelfde intensiteit kan blijven. Neem bijvoorbeeld het doel om 5 kilo in een maand af te vallen.

Dit is geweldig, maar hoe zal wilskracht je daar helpen? Misschien zal het je eraan herinneren om naar de voorbijvliegende dagen te kijken en te beseffen dat je niet dichter bij je doel komt.

Dat zal je leven niet veranderen. Schrijf in plaats daarvan op wat je echt wilt bereiken en ontwikkel consistentie, zoals het hanteren van gezondere gewoonten en werk eraan om ze vast te houden. Doe elke dag een beetje en bouw erop voort. Zulke aanpak overtreft elke dag van het jaar, de efficiëntie van wilskracht.

Wilskracht kan je omgeving niet veranderen

Natuurlijk kun je tegen jezelf zeggen dat je elke dag een kilometer loopt, maar als je vandaag naar buiten gaat, wil dat niet zeggen dat je morgen ook gemotiveerd gaat zijn om te gaan lopen. De redenen (excuses) kunnen overvloedig zijn; regen, sneeuw, misschien wil je gewoon niet?

Feit is dat wilskracht kwetsbaar is en niet in staat om je omgevingsfactoren te verslaan. Wilskracht zal proberen je boven de afschrikking van je omgevingsfactoren te tillen, maar je omgeving zal winnen, ongeacht hoe hard je het ook probeert.

Wilskracht is niet gelijk aan verantwoording

Wilskracht is je eigen interne besluit. Dit is prima, maar hoe wordt je verantwoordelijk gehouden? Wanneer jij je eigen rechter bent, zal het vonnis altijd bevooroordeeld zijn. Zoek beter een training- of dieetmaatje, iemand die je zal helpen om je aan je woord te houden.

En als het vastberadenheid is waar je naar op zoek bent, kan niets je meer wilskracht bieden dan een goede oude competitie. De competitieve aard van de mensheid bestaat erin om steeds beter te willen zijn/doen dan zijn medemens. Dit kan in jouw voordeel werken, omdat rivaliteit voor iedereen een win-win scenario creëert.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Wilskracht richt zich op een variabele

Neem bijvoorbeeld, als je besluit is om te stoppen met het drinken van frisdrank. Dit is prima, maar het probleem is dat je de hele dag aan frisdrank zult denken, terwijl je worstelt om jezelf eraan te herinneren het juist te vermijden. Dit is de lelijke truc die de menselijke geest vaak op ons heeft; we willen wat we niet kunnen hebben.

Een betere aanpak? Een afleiding. Zoek iets om dat te vervangen wat je wilt elimineren. Probeer je frisdrank te vergeten? Zoek een gezonder drankje waarmee je geen probleem hebt om het in de plaats van je frisdrank te drinken.

Een geweldig alternatief is een heerlijke green juice of groenten smoothie – en het beste van alles? Je hebt geen probleem met wilskracht!

Wilskracht geeft prioriteit aan verhongering

Je moet minder calorieën consumeren om af te vallen, dat is een feit. Het echte gevecht met wilskracht begint echter wanneer je honger hebt. Wilskracht zal je dicteren om dat mager stukje kippenborst te eten, maar zal je niet vertellen dat je met groenten gerust mag overdrijven.

Waarom zou je honger moeten lijden? Door bewust te kiezen om op lekkere, knapperige caloriearme groenten te kauwen, zal je met plezier afzien van sommige minder gezonde dingen, wetende dat je kan terugvallen op iets anders. Dat is de strategie van een permanent plan voor gewichtsverlies.

Conclusie

Wilskracht klinkt geweldig in theorie, maar de meest succesvolle afslank verhalen weten dat het niet sexy is. Je hoeft niet constant op een maximaal niveau te zitten, maar ontwikkelt echte systemen en gewoonten waarmee je dag in dag uit, voor altijd, één dag per keer, vooruitgang boekt voor je gewichtsverlies. Afslanken zit op de eerste plaats tussen je oren, zoals jein Het Mentale Dieet Plan zal ontdekken.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt wanneer je succesvol wilt afslanken… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

 

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>