Val Je Niet Genoeg Af? Dan Moet Je Meer Eten

De meeste mensen gaan ervan uit dat ze om af te vallen ze hun calorieën drastisch moeten verminderen. En dat is niet zo. Om dit idee uit de wereld te helpen ga ik er vandaag wat dieper op in.

Vivian G., 65 jaar, bekent dat haar eetgewoonten jarenlang verschrikkelijk waren. Ze had altijd honger en voorliefde voor bepaalde soorten voedsel maakte het gemakkelijk om aan te komen.

“Ik kom uit het zuiden, met heerlijk eten”, zegt ze. En vetmestend. Koekjes, jus en gebakken kip waren zeer gewoon in haar eetpatroon.

En heb ik al over chips en bier gesproken?

Toen ze besloot om gewicht te gaan verliezen, was dat niet gemakkelijk. Vivian zegt dat ze ‘elk dieet dat de mens kent’ heeft geprobeerd. En geen één werkte. ”

Maar Vivian zette door. Ze was vastbesloten om gezond te worden en zo te blijven en nadat ze onze advertentie voor Het Mentale Dieet Plan in de gaten had gekregen, besloot ze het eens te proberen.

Meteen verdwenen haar verlangens en voelde ze niet die constante honger die haar 24/7 geplaagd had. En ze begon minder te eten. Een stuk minder.

Haar ontbijt bestond uit een eiwitshake. Vervolgens zou ze tot laat in de dag zonder iets te eten verder gaan. Ondanks mijn tips in het plan dat je om de 2 a 3 uur iets moet eten.

Tot haar verbazing (maar dus niet die van mij) … viel ze niet zo snel af als ze had gehoopt.

Nu vraag je je waarschijnlijk af: Vivian heeft haar voedselinname drastisch ingekort, waarom was de schaal dan niet overeenkomstig?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Daar zijn 2 goede redenen voor

Om gewicht te verliezen en weg te houden heb je een delicate balans nodig van het juiste aantal calorieën … niet te veel en niet te weinig.

Er zijn hier twee serieuze problemen aan de orde.
Ten eerste heeft je lichaam een bepaalde hoeveelheid energie nodig (aka calorieën) om je hart gezond te houden, je longen te laten functioneren, je bloed te laten pompen, je cellen te herstellen, enz.

Als je niet genoeg opneemt om deze kritieke taken uit te voeren, zal je lichaam de energie ergens vandaan halen. En dat komt meestal van spiermassa.

Wanneer het lichaam mager weefsel gebruikt voor energie, eet het in feite de spiermassa weg om zich van de benodigde calorieën te voorzien. Dit is een slechte zaak voor elke lijner, want hoe minder spiermassa je hebt, hoe langzamer je metabolisme zal zijn.

Hoe langzamer je metabolisme, hoe minder je kunt eten zonder te aan te komen. Hoe minder je kunt eten, hoe sneller je je onderdompelt in mager weefsel voor energie …

Het is een vicieuze cirkel.

Een tweede probleem …
Wanneer je calorieën drastisch vermindert, gaat je lichaam in de hongermodus. Niemand heeft je lichaam verteld dat je vrijwillig bent gestopt met eten. Het denkt dat er een vreselijke hongersnood gaande is in de wereld.

Omdat het niet wil sterven van de honger, houdt je lichaam die calorieën vast die je wel opneemt voor je lieve leven. En je stofwisseling komt tot stilstand.

De verandering

Vivian ervoer dit en het was op geen enkele manier aangenaam. Niet alleen viel ze niet snel af, ze leed ook. “Ik voelde me licht in het hoofd en zwak,” zegt Vivian.

Nadat ze zichzelf had uitgehongerd en haar gewicht niet had zien afnemen, schreeuwde er vervolgens iets in Vivian: ‘Eet biefstuk!’ Dus dat deed ze.

En de volgende dag voelde ze dat haar energie terugkeerde.

Plotseling besefte Vivian wat ze verkeerd had gedaan. Ze at NIET genoeg om af te vallen.

Ze voegde de hele dag kleinere maaltijden bij, plus een cheat-maaltijd elke week en na een paar weekjes begonnen haar nieuwe gewoonten hun vruchten af te werpen.

“Mijn lichaam was aan het veranderen”, zegt ze. “Ik zag het rugvet eraf komen en spieren verschijnen in mijn kuiten.”

Tegen de tijd dat ze op de bodem van die tweede fles kwam, was ze 12 pond afgevallen. En mensen begonnen het op te merken.

“Mijn vrienden probeerden me zover te krijgen om een kleinere spijkerbroek te kopen, maar ik vond het fijn dat mijn spijkerbroek voor de verandering eens baggy was!”

Nu voelt Vivian meer en meer vertrouwen dat ze haar doel zal bereiken.

“Dank je Katja voor dit hoogwaardige plan dat weet wat mijn lichaam nodig heeft, beter dan ik,” zegt ze.

Graag gedaan, Vivian.

Zoals veel mensen, dacht Vivian dat ze zichzelf moest verhongeren om de kilo’s kwijt te raken. Maar je kunt veel eten en tegelijk afvallen. OK, toegegeven, niet veel koekjes en jus …  Val je niet af? Ga meer eten!

Maar de juiste gezonde voedingsmiddelen waar je in overvloed van kunt genieten.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer jij je overtollige kilo’s en (buik)vet verbrandt hebt door het eten van heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 146,578 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>