Val je niet af? Ga meer eten!

De meeste mensen gaan ervan uit dat om gewicht te verliezen ze drastisch calorieën moeten verminderen. Dat is precies hoe het onderwerp van de mail van onze klant, Viviane, voelde.

Viviane, 65, bekent dat haar eetgewoonten jarenlang verschrikkelijk waren. Ze had altijd honger en een voorliefde voor bepaalde soorten voedsel maakte het gemakkelijk om aan te komen.

“Ik kom uit een familie waar eten heel belangrijk is”, zegt ze. En vaak dikmakend eten. Koekjes, jus en gebakken kip maken deel uit van haar eetpatroon.

En had ik al nacho’s en bier gezegd?

Toen ze besloot af te vallen, was het niet gemakkelijk. Vivian zegt dat ze ‘elk dieet dat er bestaat, heeft geprobeerd. En ze faalden allemaal’.

Maar Vivian zette door. Ze was vastbesloten om gezond te worden en zo te blijven en nadat onze advertentie voor Turbo Green Juice haar aandacht trok, besloot ze het eens te proberen.

Meteen verdwenen haar verlangens en voelde ze niet die constante honger die haar 24/7 eerder geteisterd had.

En op haar beurt begon ze minder te eten.

Een stuk minder.

Haar ontbijt bestond uit een maaltijdvervanger. Dan zou ze tot laat op de dag zonder eten kunnen volhouden.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Tot haar verrassing (maar niet tot de mijne) … ging het gewicht er niet zo snel af als ze gehoopt had.

Nu vraag je je waarschijnlijk af, als Vivian haar voedselinname drastisch verlaagd heeft, waarom is de weegschaal niet dienovereenkomstig gedaald?

Daar zijn 2 goede redenen voor.

Afvallen en gewicht weghouden vereisen een delicate balans van precies het juiste aantal calorieën … niet te veel en niet te weinig.

Er spelen hier 2 serieuze problemen.
Ten eerste heeft je lichaam een ​​bepaalde hoeveelheid energie nodig (ook wel calorieën genoemd) om je hart te laten kloppen, je longen te laten functioneren, je bloed te laten pompen, je cellen te laten repareren, etc.

Als je niet genoeg opneemt om die belangrijke taken uit te voeren, zal je lichaam de energie ergens vandaan halen. En dat komt meestal uit de spiermassa.

Wanneer het lichaam mager weefsel gebruikt voor energie, eet het in feite de spiermassa op om de benodigde calorieën te leveren. Dit is een slechte zaak voor elke dieter, want hoe minder spiermassa je hebt, hoe langzamer je metabolisme zal zijn.

Hoe langzamer je metabolisme, hoe minder je kunt eten zonder aan te komen. Hoe minder je kunt eten, des te sneller je mager weefsel voor energie gebruikt…

Het is een vicieuze cirkel.

Een tweede reden…

Wanneer je calorieën drastisch verlaagt, gaat je lichaam in de hongermodus. Niemand heeft je lichaam verteld dat je vrijwillig bent gestopt met eten. Het denkt dat er een verschrikkelijke hongersnood gaande is in de wereld.
Omdat het niet wil sterven van de honger, houdt je lichaam die calorieën vast die je voor je lieve leven opneemt. En je metabolisme komt tot stilstand.

Vivian ervoer dit en het was op geen enkele manier aangenaam.

Niet alleen viel ze niet af, ze leed ook.

“Ik voelde me licht in het hoofd en zwak”, zegt Vivian.

Toen, nadat ze zichzelf had uitgehongerd en haar gewicht niet zag dalen, schreeuwde een stemmetje binnen in haar: ‘Eet biefstuk!’

Dus deed ze dat.

En de volgende dag voelde ze haar energie terugkeren.

Opeens besefte Vivian wat ze verkeerd had gedaan. Ze at niet GENOEG om af te vallen.

Ze voegde gedurende de dag kleinere maaltijden toe, plus elke week een cheatmaaltijd, en tegen de tijd dat ze aan haar tweede pot Turbo Green Juice begon, begonnen haar nieuwe gewoonten hun vruchten af ​​te werpen.

“Mijn lichaam veranderde,” zegt ze. “Ik zag het rugvet loskomen en spieren verschijnen in mijn kuiten.”

Tegen de tijd dat ze de bodem van die tweede pot bereikte, was er 6 kilo af.

En mensen begonnen het op te merken.

“Mijn vrienden probeerden me wat kleinere spijkerbroeken te laten kopen, maar ik vond het leuk dat mijn spijkerbroek voor de verandering baggy was!”

Nu met haar derde pot Turbo Green Juice, voelt Vivian zich steeds zekerder dat ze haar doel zal bereiken.

“Bedankt Katja voor dit hoogwaardige product dat beter weet wat mijn lichaam nodig heeft dan ik”, zegt ze.

Graag gedaan, Vivian.Val je niet af? Ga meer eten!

Zoals veel mensen vond Vivian dat ze zichzelf moest uithongeren om de kilo’s te verliezen. Maar je kunt veel eten en tegelijkertijd afvallen. Ik moet wel toegeven: niet veel koekjes en jus …

Maar wel de juiste gezonde voeding waarvan je in overvloed kunt genieten.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>