Dit Kruid Helpt Vet Verbranden

(Gezonde) hulpmiddeltjes voor de slanke lijn zijn altijd welkom, en ik heb er weer eentje gevonden!  Nou ja, ik vond dit alledaags kruid dat je vetverbranding tot 3 keer kan versnellen!

Komijn is een van de kruiden en specerijen die je kunnen helpen om sneller vet te verbranden. Eén theelepel komijn per dag kan de vetbranding zelfs verdriedubbelen!

Onderzoekers van de Iranese Shahid Sadoughi Universiteit onderzochten drie maanden lang het effect van komijnconsumptie op vrouwen met overgewicht. Voor het onderzoek kregen 88 vrouwen intensief voedingsadvies en een dieet waarbij ze 500 calorieën per dag minder aten dan normaal.

De helft van de vrouwen at daarnaast tweemaal per dag 150 ml magere yoghurt met 1,5 gram komijn. De andere helft van de vrouwen at in plaats daarvan 150 ml magere yoghurt zónder het kruid.

Drie keer zo veel vet verbranden

Na afloop van het onderzoek waren de komijn-eters 2 kilo meer afgevallen dan de niet-komijn-eters.

Ook hadden ze drie keer zo veel vet verloren (komijn-eters hadden 14,64% van hun lichaamsgewicht verloren; niet-komijneters 4,91%) én was hun slechte cholesterolgehalte significant verlaagd.

Komijnsmoothie

Nu is yoghurt met komijn misschien niet het lekkerste wat je je kunt voorstellen. Je kunt het kruid ook over een willekeurig maaltje heen doen, maar we hebben een leukere manier gevonden om de komijnyoghurt een culinaire upgrade te geven:

Maak er een lekkere smoothie van!
Bijvoorbeeld door de yoghurt en komijn te blenden met granaatappelpitten en verse munt of gember.

Niet zo tuk op komijn? Er zijn meer kruiden die je vetverbranding zouden stimuleren, waaronder cayennepeper, kaneel, gember en kurkuma.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe je met  kleine ‘mentale’ aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren.

Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen maakt, verbeter je spontaan deze gewoonten. Hierdoor slank je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier af. En dit zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent.

Dit is meteen ook één van de grootste voordelen van Het Mentale Dieet Plan.

mdp-turboactieNa de initiële TURBO faze, waarin je snel en effectief de eerste kilo’s vet verliest  (tss. de 15% en 30% overtollig vet in de eerste twee tot drie weken)  ben je ondertussen ‘mentaal’ voorbereid om op een spontane manier een reeks kleine veranderingen te maken in je eetgedrag.

Hierdoor ga je verder op een automatische, evenwichtige en lekkere manier blijft afslanken tot jij jouw ideale gewicht bereikt hebt.

En dit zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’ en zonder achteraf slachtoffer te worden van het joJO-effect.

Dit verklaart waarom de meeste deelnemers van Het Mentale Dieet Plan ook niet het gevoel hebben dat ze op dieet staan en dat ze zichzelf lekkere dingen moeten ontzeggen.

Ze gaan gewoon op een andere manier met voedsel en eten om en ze genieten zelfs beter van de heerlijke gerechten die op tafel komen.

Ontdek via deze link hoe het Mentale Dieet Plan jou op ‘automatische piloot’ en 2x zo snel laat afslanken, zonder joJO-slachtoffer te blijven.
Klik hier om je rapport en heerlijke dieetrecepten te ontvangen (gratis download).

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen indien je 5kg tot 17kg (buik)Vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost! en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik Hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

Deel desgewenst dit artikel

>