Kom Jij Aan Als Je Op Vakantie Bent?

Voor het grootste deel van de tijd ben ik een gezond persoon. Ik probeer goed te eten en zorg ik voor genoeg beweging. Maar als ik op vakantie ga, pak zelfs ik een elastische broek in. Ja, het is nu eenmaal vakantie en wie wil zichzelf niet een beetje laten gaan?

Ik denk dat zodra ik thuiskom en ik weer gezond bezig ben ik zo weer terug in vorm ben.

Maar ik kan mezelf voor de gek houden.

Ik kwam een interessante studie tegen door onderzoekers van de University of Georgia en Texas Tech University. Onderzoekers onderzochten meer dan 100 mensen en vonden dat 61% procent van hen bijna een pond aankwam, gemiddeld, terwijl ze op vakantie waren. Sommigen kwamen zelfs bijna 7 pond aan!

Maar het echte slechte nieuws?

Dat gewicht had de neiging om aan te blijven na thuiskomst.

Zeker, een pond of twee lijkt misschien niet veel, maar als je tweemaal per jaar op vakantie gaat … ben je in 5 jaar 10 pond verder.

Gelukkig hoeven we niet thuis te komen met een te strakke broek met een paar simpele trucs.

Alcohol

Laat de fruitige, alcoholische drankjes staan. Uit de studie bleek dat een van de belangrijkste bijdragers aan vakantie gewichtstoename de inname van calorieën uit alcohol is. Het gemiddelde aantal drankjes verdubbeld – van 8 per week voor de vakantie tot 16 per week op vakantie.

Snacks

Verpak veel gezonde snacks. Je wilt niet afhankelijk zijn van voedsel of automaten op de luchthaven of in een hotel. Probeer eiwitrepen, kleine zakjes amandelen en appels.

Of bijvoorbeeld Organico Turbo Greens. Bewaar het in een kleine, luchtdichte container en verpak die in een stevige afgesloten zak. Het enige wat je nodig hebt is een glas water voor een gezonde, heerlijke snack.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Buffet

Maak goede keuzes bij het buffet. Het is verleidelijk om je bord hoog te stapelen met pannenkoeken en gebakken aardappels bij het ontbijtbuffet.

Zorg er in plaats daarvan voor dat je je bord minstens voor de helft vult met gezond, eiwitverpakt voedsel – zoals een vegetarische omelet – en je kunt de andere helft gebruiken voor lekkernijen zoals wentelteefjes. (Leg er wat bessen bovenop!)

Restaurant

Houd jezelf in toom in restaurants. Restaurants zijn berucht om ons de meest vetmestende dingen op het menu te laten bestellen door ze in heerlijk klinkende bewoordingen te beschrijven.

Blijf uit de buurt van alles wat “gepaneerd”, “gebakken”, “knapperig”, “rijk” of “romig” is. Vraag in plaats daarvan of je voedsel moet worden gebakken, geroosterd of gegrild. (en saus aan de zijkant!).

Omgeving

Profiteer van jouw omgeving. Als je in een warm klimaat verkeert, lig dan niet de hele dag op het strand. Speel een partijtje tennis. Ga het meer op om te kajakken. Maak een fietstocht.

Als je in een hut in het bos bent, stap dan bij de open haard vandaan, trek een parka aan en maak een powerwalk. Trek wat sneeuwschoenen aan en geniet van het landschap. Ga langlaufen. Ongeacht waar je bent, er zullen nieuwe dingen zijn om te zien en te doen. Streef elke dag naar minimaal een uur bewegen.

Dus

Verwen jezelf, maar niet bij elke maaltijd. Niemand wil zich te kort doen, vooral niet op vakantie. Trakteer jezelf, maar maak het niet te gek. Dus bestel dat decadente dessert … maar deel het met je familie.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer jij je overtollige kilo’s en (buik)vet verbrandt hebt door het eten van heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 146,578 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>