Je Bent De Som Van De 5 Mensen Het Dichtste Bij Jou

Als je op zoek bent naar manieren om succesvol te zijn tijdens jouw afval-avontuur (en in het leven in het algemeen), dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Wist je dat jij de som bent van de vijf dichtstbijzijnde mensen in je leven?

De personen om je heen hebben direct invloed op je succes op elk gebied van het leven. Zo ook bij het afvallen.

De mensen met wie je de meeste tijd doorbrengt, vormen wie je bent. Jij bent in wezen het gemiddelde van die vijf mensen.

Ze bepalen over welke onderwerpen je denkt en waarover je praat. Ze bepalen hoe je naar het leven kijkt. En ze bepalen hoe je met succes of mislukking omgaat. Ze beïnvloeden je zelfvertrouwen. Ook of je optimistisch of pessimistisch bent over de wereld om je heen.

Jezelf omringen met positieve vrienden en familie is eerlijk gezegd de sleutel tot succes.

Evalueer jouw succes. Evalueer jouw cirkel

Omdat je het gemiddelde bent van de vijf personen met wie je de meeste tijd doorbrengt, is het erg belangrijk om ze te evalueren. Het is belangrijk om mensen te kiezen die je gedurende je hele leven inspireren, ondersteunen en motiveren.

Jij bent de som van je vijf beste vrienden, dus waarom zou je in vredesnaam iemand kiezen die niet geweldig is, om in je binnenste cirkel te mogen komen? Er kan duidelijk worden gesteld dat jij jouw vrienden BENT.

Als je bedenkt dat je de gemiddelde van de vijf naaste personen in jouw leven bent, kun jij je schuldig voelen als je je realiseert dat je afstand moet nemen van die negatieve vriend (of zelfs familielid) die jou aanmoedigt om junkfood te eten of de sportschool over te slaan zoals zij doen.

Je hoeft je niet schuldig te voelen. Dit is je leven en je verdient het absoluut om omringd te worden door mensen die van je houden en geloven in de hoogste versie van jezelf die jij wilt worden.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Verhoog jouw succes. Elimineer negativiteit

Je Bent De Som Van De 5 Mensen Het Dichtste Bij Jou

Je kent het oude gezegde dat ‘ellende van gezelschap houdt’, toch? Als iemand zich ellendig voelt en niet de wens of kracht heeft om iets te veranderen, waarom zou je er dan voor kiezen om die persoon je gezondheid en gewichtsverlies te laten beïnvloeden?

Stop en denk na over een persoon in je leven waarvan je weet dat die je niet helpt je doelen te bereiken. Wie is het en hoeveel tijd steek je in die relatie?

Hoe moeilijk het ook is, begin minder tijd in die relatie te steken door “nee, dank je” te zeggen tegen uitnodigingen of telefoontjes van hen. Inschatten van wie het nodig is om afstand te nemen, is de eerste stap om je kring van 5 vrienden te veranderen.

Vind jouw succes. Focus op het positieve

Nu het leuke deel – energie steken in een relatie die je helpt je doelen te bereiken.

Denk aan een persoon in je leven waarvan je het fijn vindt om ze in jouw buurt te hebben. Ze laten je lachen en je goed voelen over wie je bent en de keuzes die je maakt.

Bel ze voor jouw succes! Maak tijd vrij om samen iets te doen. Kijk hoe die relatie begint te groeien. Relaties zijn als planten – degenen die we water geven, groeien.

Je denkt misschien dat je niemand in je leven hebt waarmee je een sterkere relatie wilt opbouwen.

Dat kan. Ik heb veel ‘vrienden’ die niet echt mijn vrienden zijn, maar de tijd die ik met ze doorbreng is ongelooflijk waardevol.

Ik weet dat je denkt “hoe werkt dat?” Laat het me je vertellen: podcasts, boeken of alles wat je maar kunt bekijken of beluisteren, kan een ‘vriend’ worden.

Ik luister in de auto naar boeken en podcasts terwijl ik rijd. Het is alsof iemand positiviteit mijn leven in spreekt en de vriend is die ik op dat moment nodig heb. Wees voorzichtig met wat je kiest – die stemmen worden namelijk één van je 5 beste mensen.

Word lid van het Mentale Dieetplan

Eén van de mooiste dingen van deel uitmaken van de Mentale Dieetplan-familie is de gemeenschap van behulpzame, ondersteunende en vriendelijke mensen die door dik en dun naast je staan. Hoewel je veel worstelingen en tegenslagen kunt doorstaan ​​terwijl je evolueert naar de beste versie van jezelf, hoef je dat nooit alleen te doen of in stilte te worstelen.

Dat betekent dat je een eerlijke, toegewijde, krachtige, dappere en authentieke vrouw / man bent die verantwoordelijk, vastberaden en enthousiast blijft over gezondheids- en fitnessdoelen.

Alleen degenen die klaar zijn om te succes te maken, worden aangemoedigd om lid te worden van deze geweldige gemeenschap. Omdat negativiteit en kritiek hier niet thuishoren. Het leven is al moeilijk genoeg zonder omringd te worden door mensen die je naar beneden halen en willen dat je opgeeft.

Haal het meeste uit jouw leven

Omring jezelf alleen met mensen die je de meeste kwaliteit te bieden hebben.

Je hebt een ondersteuningssysteem nodig voor het invoelende, aanmoedigende, vriendelijke en waarheidsgetrouwe mensen. Je hebt ook mensen nodig die zich ook inzetten voor zelfverbetering en groei. JIJ hebt dat soort mensen nodig als je het best mogelijke leven wilt leiden.

Er is geen limiet aan wat je kunt doen in het leven, of wat je kunt bereiken als je jezelf belooft om je doelen en dromen na te leven.

Het is tijd om jouw succes – jouw beste leven ooit – te claimen. Ik bied je de voeding, lichaamsbeweging, verantwoordelijkheid en aanmoediging die je nodig hebt om te slagen in het afvallen en het voorgoed afhouden van de kilo´s.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>