Hoe Snel Gewicht Te Verliezen Zonder Jouw Metabolisme Te Beschadigen

De beste tips en trucs om snel gewicht te verliezen en het voorgoed weg te houden zonder jouw metabolisme te beschadigen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je snel gewicht kunt verliezen?

Voor de meeste mensen is het antwoord – ongetwijfeld – “JA!”

De sleutel om snel gewicht te verliezen en weg ​​te houden is om dit op een gezonde manier te doen en op een manier die je niet ellendig laat voelen.

Je moet ervoor zorgen dat je je metabolisme niet beschadigt door je lichaam te laten denken dat je in de hongermodus zit. En je moet afvallen op een manier die je aanspreekt.

Hoe je snel gewicht kunt verliezen door jezelf beter te begrijpen
Hoe Snel Gewicht Te Verliezen Zonder Jouw Metabolisme Te Beschadigen

Ik hoor dit de hele tijd: ‘Ik moet snel afvallen’. Vervolgens vragen ze: ‘Hoe kan ik snel afvallen?’

De snelle manier om af te vallen, de antwoorden, staan ​​allemaal in deze blog.

Snel afvallen gaat gewoon over het begrijpen van je lichaam en de veranderingen die in je levensstijl moeten worden aangebracht.

Je moet nauwkeurig en eerlijk de levensstijl evalueren die je hebt geleefd en bepalen wat wel en wat niet werkt voor jou.

Iedereen is anders.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

En iedereen heeft verschillende voedings- en bewegingsvereisten. Maar de basis van gewichtsverlies blijft voor iedereen hetzelfde.

We moeten meer calorieën verbranden dan we binnenkrijgen.

Misschien heb je geen idee waar je moet beginnen met sporten. Dat is geen probleem! Met het Fitin4 Minuten Video Coachingsplan geven we je graag de houvast om dagelijks aan je lichaamsbeweging te komen.

De beste manier (enige manier) om snel gewicht te verliezen
Hoe Snel Gewicht Te Verliezen Zonder Jouw Metabolisme Te Beschadigen

Als je het hebt over de beste manier om snel af te vallen, is het antwoord simpel.

De beste manier – en de enige manier – om snel gewicht te verliezen, is door minder calorieën in te nemen dan je per dag uitgeeft.

Dus dat geeft je twee opties. Verminder wat je eet of verbrand meer calorieën door te sporten.

Lichaamsbeweging, zoals cardio- en krachttraining, helpt je snel af te vallen, vooral als je lichaam er niet aan gewend is en vooral als je jezelf niet toestaat meer te eten dan je al doet.

Naarmate je afvalt, kan je vooruitgang langzamer worden naarmate je lichaam gewend raakt aan je nieuwe routine, maar je moet doorgaan. En je moet je calorieën tellen.

Onthoud dat gewichtsverlies er niet om gaat er mooier uit te zien. Eigenlijk wel, maar dat is niet de hoogste prioriteit. Het doel van afvallen is een gezondere levensstijl. Er goed uitzien is slechts een extra bonus, de kers op de taart!

Mogelijk moet je jouw voeding en lichaamsbeweging tijdens jouw proces aanpassen als je een plateau bereikt en daarom is de VIP coaching (optioneel onderdeel van het Mentale Dieet en Turbo Plan) zo belangrijk. Ik sta je dan persoonlijk bij, help je weer op weg en geef je net die aanmoediging die je nodig hebt om door te kunnen gaan.

Gewichtstoename treedt op wanneer je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt
Gewichtstoename treedt op wanneer je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt

Tegenwoordig hebben velen van ons een zittende levensstijl en brengen we veel tijd door met werken aan een bureau of ontspannen voor de tv.

Toevoegen van een dagelijkse wandeling, uitstapjes naar de sportschool, thuisoefeningen en leuke fitnesslessen kunnen het verschil maken tussen obesitas en een gezond lichaamsgewicht. Het doel van gewichtsverlies is om te doen wat je kunt, met wat je hebt en te beginnen vanaf waar je bent.

Je hoeft echt geen luxe apparatuur of dure maaltijdplannen aan te schaffen om af te vallen. Je hoeft alleen maar in beweging te komen en je lichaam van brandstof te voorzien met gezond voedsel, zoals fruit en groenten.

Minder calorieën voorkomt gewichtstoename

Oké, dus we weten nu dat het innemen van minder calorieën voorkomt dat je aankomt. Simpel toch? Er komt echter meer bij kijken.

Je wilt energierijk voedsel eten dat je langer een vol gevoel geeft.

Als je je vol voelt, zul je minder geneigd zijn te snacken.

Wat zijn voedzame voedingsmiddelen, vraag je je misschien af. Nou, de gezonde zijn dingen bijvoorbeeld noten, zaden en bepaalde groenten. Vermijd gefrituurd voedsel, gevuld met kaas of desserts.

Energiedichtheid betekent de hoeveelheid energie die in voedsel is opgeslagen.

Meer energiedichtheid betekent meer brandstof voor je lichaam. Als je je energiek en gezond wilt voelen, is het belangrijk om voedingsmiddelen te kiezen die energierijk zijn. Maar er is goede energie en slechte energie, goede calorieën en lege calorieën.

Voedsel met een hoge dichtheid en hoge kwaliteit bevat weinig suikers. En kwaliteitsvoedsel hoeft niet veel calorieën te bevatten om jouw lichaam de boost te geven die het nodig heeft.

Voor hulp bij een gezond en uitgebalanceerd eet- en beweegpatroon, wend je je tot het Mentale Dieet en Turbo plan en Fitin4Minuten Videocoachingsplan.

Lichaamsbeweging gebruiken om af te vallen
Lichaamsbeweging gebruiken om af te vallen

Sporten is een gemakkelijke en leuke manier om vet te verbranden.

Je hoeft geen uren in de sportschool door te brengen om af te vallen, je hoeft alleen maar in beweging te komen. Die dansjes in je keuken waarvan je in zweet uitbrak? Die tellen als cardiotraining.

Je kunt ook HIIT (intervaltraining met hoge intensiteit) en cardiotraining doen om je hartslag te verhogen en veel calorieën te verbranden. Als je dit doet, helpt het je vet te verbranden.

Stap in de routine om dit 3-5 keer per week te doen en je bent goed op weg om af te vallen en het voorgoed af te houden.

Als je een snelle en gemakkelijke training voor thuis zoekt, kun je het beste het Fitin4Minuten Video Coachingsplan gebruiken. Met alles wat je nodig hebt om thuis te sporten, ben je goed op weg naar je doelen als je nu aan de slag gaat! En je zult er veel plezier aan beleven!

Gewichtsverlies is het gemakkelijkste deel

Het zal je misschien verbazen te horen dat afvallen het gemakkelijke deel is.

Iedereen kan afvallen door meer calorieën te verbranden dan te consumeren, maar het kan een uitdaging zijn om het weg te houden en een gezonde levensstijl te behouden.

Na het afvallen vallen veel personen terug in slechte gewoonten, omdat ze vergeten hoe moeilijk het gewichtsverlies was. Als je snel gewicht verliest, kun je het gevoel krijgen dat je je comfortvoedsel en snoep ontneemt en daardoor in de verleiding komen om jezelf te verwennen.

Het is belangrijk om de tips voor gewichtsverlies die je hier hebt geleerd te onthouden en om ervoor te zorgen dat je calorieën blijft verbranden (en in een calorietekort blijft) met oefening en een nieuw gezond en uitgebalanceerd eetpatroon.

Het laatste wat je wilt is je voortgang ongedaan maken!

Gewichtstoename is altijd een gevaar als je tevreden bent

Laten we dit onderwerp nog wat nader bekijken.

Waarom is gewichtstoename een gevaar als je tevreden bent? Je kunt niet alleen de moeite vergeten die het kostte om het gewicht te verliezen, maar je zou ook kunnen vergeten hoe gemakkelijk het kan zijn om weer in gewicht aan te komen. Betere keuzes maken met betrekking tot gezond eten en gezonde gewoonten kunnen het verschil maken.

Je moet gewichtsbeheersing en een gezonde levensstijl zien als een levenslange verbintenis. Je moet het niet zien als een dieet of ontbering, anders zul je snel teruggaan naar je oude manier van doen.

Verminder vettig voedsel, frisdrank, alcohol, desserts en luiheid en beschouw die dingen als ‘gereserveerd voor cheat-dagen’.

Je kunt absoluut één cheat-maaltijd per week hebben op je cheat-dag. En je kunt een dag of twee per week vrij nemen van lichaamsbeweging.

Maar je mag niet zomaar snacken als je daar zin in hebt.

Afvallen is – theoretisch – eenvoudig
Afvallen is - theoretisch - eenvoudig

Je weet nu hoe je snel gewicht kunt verliezen, gewichtstoename kunt voorkomen en weg kunt houden.

Je begrijpt dat afvallen gaat over het innemen van minder calorieën. En dat je jezelf niets hoeft te ontnemen of gewichtsverlies als een marathon hoeft te beschouwen.

Iedereen kan snel afvallen. Maar nogmaals, het onderhouden en je goed voelen is waar het echt om gaat.

Zie je avontuur van gewicht verliezen als een leuke en plezierige uitdaging, en niet als een ontmoedigende of intimiderende taak. Doe dat, en je zult je geweldig voelen en de mensen om je heen inspireren om betere keuzes te maken.

Vandaag is jouw dag om je leven terug te nemen, dus ga ervoor!

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wilt wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>