Hoe Afslanken Zonder Afslankpillen, Shakes of Hype Diëten Te Gebruiken?

Elk jaar worden afvallers gebombardeerd met mode-diëten, dieetpillen en vetverbrandende shakes, vol beloften van snel en gemakkelijk gewichtsverlies.  Echter, deze extreme dieettrends zijn slechts een tijdelijke oplossing om jouw gewenste gewicht te bereiken en leiden gegarandeerd tot JoJO-effect en frustratie.  Snel en gezond afvallen, zonder afbreuk te doen aan je gezondheid, is beter dan je lichaam over te geven aan een alles-of-niets-aanpak.

Hier vind je 4 praktische tips die je helpen om het joJO-effect te voorkomen…

#1:Minder suikers en zetmeel

Een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging zijn twee essentiële factoren in de formule voor gewichtsverlies als jou verteld is om “minder te eten en meer te bewegen”.

Het minder eten van bepaalde voedingsmiddelen, in het bijzonder suikers en zetmeel, is één van de eerste stappen om jouw afslankdoel te bereiken . Deze voedingsmiddelen staan bekend dat ze de afscheiding van insuline, het belangrijkste vetopslaghormoon in het lichaam, stimuleren.

Kenmerkend is dat insuline een verlagend effect heeft op de HSL (hormoongevoelige lipase) niveaus, en de opslag van vet stimulerend. Het bezuinigen op eenvoudige suikers leidt tot een afname van insuline.

Wanneer onze insulinewaardes laag zijn, neemt de HSL toe, en creëert een “terugtrekking” van vet uit de vetcellen. Door de insulinewaardes laag te houden, zal gebruik gemaakt worden van de vetreserves en zo zorgen voor gewichtsverlies.

Lagere insulinewaarde betekent dat het vet in staat is om uit de vetreserves te komen, die het lichaam laat beginnen met het verbranden van vet in plaats van koolhydraten.

Bovendien zullen de nieren in staat zijn om overbodige natrium en water van het lichaam af te scheiden, aangezien het insulinegehalte en vochtretentie met elkaar verbonden zijn.

Het Mentale Dieet Plan leert je het onderscheid tussen ‘goede’ en ‘slechte’ koolhydraten + een simpel trucje om je stofwisseling een beetje voor de gek te houden. Hierdoor geniet je gewoon van je heerlijke gerechten terwijl je 2x zo snel afslankt.

#2:Toevoegen van eiwit en groenten 

Verminder je suikers en zetmeel om vervolgens meer eiwitten en groenten toe te voegen aan je dieet. Deze formule helpt je te voldoen aan de aanbevolen aantal gram koolhydraten per dag.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Een volwassene op dieet zal ongeveer 135 gram à 195 gram koolhydraten per dag mogen eten. Het koolhydraatgebruik mag de 260 gram per dag niet overtreffen.

Vlees, vis en zeevruchten, en eieren zijn één van de beste eiwitbronnen om je te helpen jouw afslank doelen te bereiken. Eieren zijn het best om ´s ochtends te eten, om gewicht te verliezen zonder hongergevoel te krijgen.

Het consumeren van de juiste hoeveelheid eiwit zal helpen de bloedsuikerspiegel in balans te houden en je energie te stabiliseren. Eiwit helpt om de spijsvertering te vertragen, zodat je een langer tevreden gevoel zult hebben en zo de honger beter onder controle hebt.

Mentale Dieet Plan Tip : vul de helft van je bord met groenten bij elke maaltijd. Ze bevatten weinig calorieën en zitten vol voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft. De vezels zullen je vullen, zodat je minder ruimte hebt voor meer calorierijke voedingsmiddelen.

#3:Lichaamsbeweging

Tijdens het Mentale Dieet Plan raad ik je aan om niet extreem te gaan sporten, zelfs liever niet, ook niet als je het gewend bent. Jouw bedoeling is toch om overtollig vetmassa weg te werken? Bij flink sporten zul je enkel koolhydraten verbranden en geen vet.

Richt je daarom op bewegen met “gezond verstand”, zoals fietsen, wandelen of zwemmen. Tijdens het bewegen is het belangrijk dat je ademhaling iets sneller gaat dan normaal, maar zorg ervoor dat je niet buiten adem raakt of begint te puffen. Vergeet niet, iedere stap verbrandt een klein beetje vet, stap na stap.

#4: Mindful eten

Het minderen van suiker en zetmeel, het toevoegen van eiwitten en groenten, en lichaamsbeweging zijn een deel van de afslankformule, maar is er meer dat je kunt doen?

De controle van jouw eetgedrag kan zo simpel zijn als het veranderen van je bordgrootte. We hebben de neiging om eerst met onze ogen te eten. Een groot bord kan voor een optische illusie zorgen, die leidt tot onjuiste inschattingen.

Het kan een portie kleiner laten lijken, terwijl kleinere borden kunnen zorgen dat dezelfde hoeveelheid voedsel aanzienlijk meer lijkt. Kleine borden kunnen echt helpen bij controle van jouw porties.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe je met  kleine aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren.

Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen maakt, verbeter je spontaan deze gewoonten. Hierdoor slank je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier af.
En dit zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>